Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pipets ZENIT SPb
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Borets is nu in balbezit. Galochkin is nu in balbezit. Borets maakt een afschuwelijke overtreding. Borets krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Papaev geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Litovchenko de bal onder controle te krijgen. Litovchenko probeert naar een medespeler te passen. Sysoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pipets - ZENIT SPb 1:0

11e minuut.
Nizhegorodov kopt de bal weg. Ivanishev kan de bal niet met de borst controleren. Vinokur verovert de bal door een tackle van achteren. Chivadze speelt de bal door. Galochkin geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Stoletov onderschept slim de pass. Borets bereikt de bal nog maar net als eerste. Borets met een sublieme pass. Sysoev rent richting de bal. Sysoev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Sysoev de bal. Borets bereikt de bal nog maar net als eerste. Galochkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Borets onderschept slim de pass. Borets haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pipets - ZENIT SPb 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pipets 46%, ZENIT SPb 54%.
Pipets - ZENIT SPb 2:0

48e minuut.
Litovchenko kopt de bal weg. Daar is Nizhegorodov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinokur rent richting de bal. Vinokur draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chivadze de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Papaev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Litovchenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borets is nu in balbezit. Borets schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gorelov met een sublieme pass. Borets rent richting de bal. Borets passt de bal met de wreef. Sysoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Zharov rent richting de bal. Zharov passt de bal zonder na te denken. Zaitsev speelt de bal door. Sysoev rent richting de bal. Sysoev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pipets 48%, ZENIT SPb 52%.
Pipets - ZENIT SPb 2:0