Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sparta moskva Динамо Брянск 2
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Pokhomskij heeft problemen om de bal te vangen. Pershin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokhomskij probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gurinovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurinovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sparta moskva - Динамо Брянск 2 0:1

10e minuut.
Pershin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Echkalov de bal. Echkalov geeft een hoge lob. Kapustin controleert de bal met de borst. Kapustin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Yorshik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapustin verovert de bal door een tackle van achteren. Kapustin met een sublieme pass. Gurinovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurinovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Litovchenko passt de bal met de wreef. Kapustin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapustin passt de bal zonder na te denken. Gurinovich is nu in balbezit. Gurinovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Beketov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Litovchenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pershin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pershin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sparta moskva 61%, Динамо Брянск 2 39%.
sparta moskva - Динамо Брянск 2 0:1

53e minuut.
Litovchenko is nu in balbezit. Kharlamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Litovchenko begaat een overtreding. Litovchenko krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Barabanov met een sublieme pass. Litovchenko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zubin. Zubin krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Zaporozhtsev is nu in balbezit. Kapustin verovert de bal door een tackle van achteren. Kapustin passt de bal zonder na te denken. Gurinovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurinovich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kharlamov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sekretov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sparta moskva 60%, Динамо Брянск 2 40%.
sparta moskva - Динамо Брянск 2 0:1