Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kollektorsib Pipets
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysoev onderschept slim de pass. Ternavskij legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sysoev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Borets kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Kollektorsib - Pipets 0:1

7e minuut.
Susloparov met een sublieme pass. Taranom heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zharov. Zharov krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Zharov is nu in balbezit. Borets is nu in balbezit. Borets passt de bal met de wreef. Sysoev rent richting de bal. Sysoev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ternavskij probeert naar een medespeler te passen. Taranom is nu in balbezit. Ivanishev verovert de bal door een tackle van achteren. Yamakov is nu in balbezit. Yamakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kollektorsib - Pipets 1:1

27e minuut.
Borets met een sublieme pass. Sysoev heeft problemen om de bal te vangen. Borets bereikt de bal nog maar net als eerste. Taranom is nu in balbezit. Taranom draait met de bal, schiet en ... Kazimirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kollektorsib 48%, Pipets 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kollektorsib - Pipets 1:1

87e minuut.
Aristov speelt de bal door. Venediktov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaitsev. Zaitsev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kollektorsib 34%, Pipets 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kollektorsib - Pipets 1:1