Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kollektorsib sparta moskva
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Pilipenko rent richting de bal. Pilipenko probeert naar een medespeler te passen. Kozlov is nu in balbezit. Pershin rent richting de bal. Pershin schiet op doel. Abdulov bokst de bal weg.

14e minuut.
Pilipenko met een sublieme pass. Litovchenko heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ternavskij. Ternavskij krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Pilipenko met een snelle inworp. Litovchenko is nu in balbezit. Litovchenko geeft een lange en hoge pass. Ivanets bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanets draait met de bal, schiet en ... Abdulov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Zablotskij heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kollektorsib - sparta moskva 0:1

44e minuut.
Aristov rent richting de bal. Pershin rent richting de bal. Aristov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aristov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kollektorsib 66%, sparta moskva 34%.
Kollektorsib - sparta moskva 0:1

55e minuut.
Susloparov bereikt de bal nog maar net als eerste. Susloparov passt de bal zonder na te denken. Taranom rent richting de bal. Yamakov is nu in balbezit. Yamakov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Yorshik passt de bal zonder na te denken. Hapov rent richting de bal. Kozlov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hapov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hapov kan niet meer verder spelen. Malygin komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Zaporozhtsev rent richting de bal. Zaporozhtsev geeft een hoge lob. Zablotskij kopt de bal weg. Daar is Pershin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pershin passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Daar is Ternavskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yorshik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ternavskij begaat een overtreding. Yorshik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yorshik met een snel genomen vrije trap. Abdulov bokst de bal weg.

79e minuut.
Taranom schiet op doel. Berezutskij speelt de bal door. Susloparov kopt de bal weg. Yamakov is nu in balbezit. Yamakov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kollektorsib 45%, sparta moskva 55%.
Kollektorsib - sparta moskva 0:1