Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Динамо Брянск 2 Qizilqum
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Dolgov geeft de bal voor. Inworp. Budakov met de inworp. Pozdniakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozdniakov geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Romantsev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Pozdniakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Beketov onderschept slim de pass. Beketov speelt de bal door. Kapustin rent richting de bal. Kapustin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Динамо Брянск 2 - Qizilqum 1:0

26e minuut.
Urushadze is nu in balbezit. Gurinovich onderschept slim de pass. Gurinovich met een sublieme pass. Kapustin probeert de bal met de borst te controleren. Kapustin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Динамо Брянск 2 - Qizilqum 2:0

44e minuut.
Popsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurinovich verovert de bal door een tackle van achteren. Kapustin rent richting de bal. Gurinovich rent richting de bal. Gurinovich schiet op doel. Steinitz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Динамо Брянск 2 51%, Qizilqum 49%.
Динамо Брянск 2 - Qizilqum 2:0

51e minuut.
Zubin geeft een hoge lob. Shchedrin rent richting de bal. Popsa heeft problemen om de bal te vangen. Gurinovich is nu in balbezit. Gurinovich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Buriak is nu in balbezit. Buriak geeft een lange en hoge pass. Budakov kopt de bal weg. Pozdniakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozdniakov haalt uit met een fantastische trap. Romantsev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Динамо Брянск 2 - Qizilqum 2:1

77e minuut.
Kapustin speelt de bal door. Zubin rent richting de bal. Urushadze rent richting de bal. Zubin onderschept slim de pass. Zubin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gurinovich haalt uit met een fantastische trap. Shchedrin geeft een lange en hoge pass. Zharov kopt de bal weg. Kapustin heeft problemen om de bal te vangen. Kapustin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Popsa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zheltov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zheltov geeft de bal voor. Budakov is nu in balbezit. Budakov schiet op doel. Romantsev bokst de bal weg.

85e minuut.
Urushadze is nu in balbezit. Urushadze passt de bal met de wreef. Daar is Yuran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozdniakov is nu in balbezit. Pozdniakov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Динамо Брянск 2 42%, Qizilqum 58%.
Динамо Брянск 2 - Qizilqum 2:1