Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Чебурах Атлетик Kollektorsib
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Kalajchev passt de bal met de wreef. Orekhov is nu in balbezit. Zakatov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zakatov krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Agapov met een sublieme pass. Venediktov heeft problemen om de bal te vangen. Istomin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Istomin krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Sharapov rent richting de bal. Ternavskij is nu in balbezit. Sharapov begaat een overtreding. Sharapov krijgt een gele kaart. Ternavskij wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ternavskij kan niet meer verder spelen. Gorev komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Ostrovskij geeft een hoge lob. Bosolapov kopt de bal weg. Gorev probeert de bal aan de voet te houden. Rogov rent richting de bal. Rogov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hapov rent richting de bal. Hapov geeft een lange en hoge pass. Taranom is nu in balbezit. Taranom schiet op doel. Agapov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zakatov probeert naar een medespeler te passen. Kalajchev is nu in balbezit. Yamakov onderschept slim de pass. Taranom is nu in balbezit. Taranom schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Чебурах Атлетик - Kollektorsib 0:1

38e minuut.
Kobeleb rent richting de bal. Gorev is nu in balbezit. Kobeleb begaat een overtreding. Gorev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gorev kan niet meer verder spelen. Gerasimenko komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Gerasimenko passt de bal in één keer door. Zakatov heeft problemen om de bal te vangen. Zakatov passt de bal met de wreef. Kalajchev rent richting de bal. Kalajchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Чебурах Атлетик 60%, Kollektorsib 40%.
Чебурах Атлетик - Kollektorsib 0:1

53e minuut.
Istomin geeft een lange en hoge pass. Gerasimenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerasimenko passt de bal zonder na te denken. Kobeleb is nu in balbezit. Kobeleb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Orekhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Orekhov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orekhov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Чебурах Атлетик 38%, Kollektorsib 62%.
Чебурах Атлетик - Kollektorsib 0:1