Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qizilqum -FC-Barcelona-
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Urushadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Urushadze passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Narbekov de bal. Galkin is nu in balbezit. Galkin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Terekhin rent richting de bal. Pozdniakov is nu in balbezit. Pozdniakov probeert naar een medespeler te passen. Yuran rent richting de bal. Yuran haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buriak neemt de hoekschop. Daar is Yuran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yuran schiet op doel. Shcheglov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qizilqum - -FC-Barcelona- 1:0

14e minuut.
Popsa passt de bal zonder na te denken. Budakov is nu in balbezit. Kurzenkov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kurzenkov krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Popsa rent richting de bal. Shatz onderschept slim de pass. Shatz probeert naar een medespeler te passen. Narbekov heeft problemen om de bal te vangen. Narbekov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Qizilqum - -FC-Barcelona- 1:1

30e minuut.
Galkin onderschept slim de pass. Zheltov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galkin. Zheltov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zheltov kan niet meer verder spelen. Davydov komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Davydov geeft de bal voor. Popsa probeert de bal aan de voet te houden. Urushadze met een sublieme pass. Yuran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuran schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Qizilqum - -FC-Barcelona- 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qizilqum 43%, -FC-Barcelona- 57%.
Qizilqum - -FC-Barcelona- 2:1

71e minuut.
Buriak met een snelle inworp. Pozdniakov geeft een lange en hoge pass. Terekhin heeft problemen om de bal te vangen. Pozdniakov is nu in balbezit. Pozdniakov geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qizilqum 53%, -FC-Barcelona- 47%.
Qizilqum - -FC-Barcelona- 2:1