Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Чебурах Атлетик ZENIT SPb
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Daar is Zaporov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glotov rent richting de bal. Glotov probeert naar een medespeler te passen. Rogov rent richting de bal. Rogov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zakatov geeft een hoge lob. Galochkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajchev verovert de bal door een tackle van achteren. Rogov is nu in balbezit. Rogov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Чебурах Атлетик - ZENIT SPb 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Чебурах Атлетик 47%, ZENIT SPb 53%.
Чебурах Атлетик - ZENIT SPb 1:0

57e minuut.
Zakatov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Husainov. Zakatov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zaporov met een snel genomen vrije trap. Kalajchev rent richting de bal. Kalajchev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zhirkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kalajchev geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Yefimov de bal onder controle te krijgen. Rogov is nu in balbezit. Rogov schiet op doel. Adamov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhirkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Чебурах Атлетик 50%, ZENIT SPb 50%.
Чебурах Атлетик - ZENIT SPb 1:0