Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sever Фк. Мингрелы
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Krutikov onderschept slim de pass. Krutikov passt de bal in één keer door. Tuaev is nu in balbezit. Tuaev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sever - Фк. Мингрелы 0:1

19e minuut.
Ivantsev met een sublieme pass. Klungelig pakt Shchur de bal. Ryabinin is nu in balbezit. Shchur verovert de bal door een tackle van achteren. Shchur schiet op doel. Masalov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sever - Фк. Мингрелы 1:1

24e minuut.
Daar is Ivantsev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akinfeev rent richting de bal. Akinfeev speelt de bal door. Tuaev rent richting de bal. Tuaev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bondarenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mamykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamykin geeft een lange en hoge pass. Tuaev probeert de bal met de borst te controleren. Tuaev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sever 48%, Фк. Мингрелы 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sever - Фк. Мингрелы 1:1

59e minuut.
Zhabin kopt de bal weg. Shchur rent richting de bal. Shchur probeert naar een medespeler te passen. Samsonov rent richting de bal. Samsonov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Shish bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchur bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchur passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Samsonov de bal. Samsonov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Akinfeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Samsonov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akinfeev. Samsonov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Samsonov kan niet meer verder spelen. Karabash komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sever 44%, Фк. Мингрелы 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sever - Фк. Мингрелы 1:1