Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Фк. Мингрелы FC Sever
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Akinfeev met een sublieme pass. Tuaev rent richting de bal. Loginov rent richting de bal. Tuaev verovert de bal door een tackle van achteren. Tuaev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Akinfeev rent richting de bal. Akinfeev passt de bal zonder na te denken. Loginov rent richting de bal. Tuaev is nu in balbezit. Tuaev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ivantsev is nu in balbezit. Kurochkin is nu in balbezit. Kurochkin geeft de bal voor. Akinfeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinfeev draait met de bal, schiet en ... Shavlo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Broshin heeft problemen om de bal te vangen. Shchur rent richting de bal. Broshin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shchur raakt geblesseerd tijdens het duel. Ivantsev wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Фк. Мингрелы 58%, FC Sever 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Фк. Мингрелы - FC Sever 0:0

49e minuut.
Tuaev onderschept slim de pass. Ivantsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuaev verovert de bal door een tackle van achteren. Akinfeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinfeev haalt uit met een fantastische trap. Shavlo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bondarenko probeert naar een medespeler te passen. Akinfeev rent richting de bal. Akinfeev passt de bal met de wreef. Tuaev rent richting de bal. Tuaev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Masalov niet meer kan verder spelen. Solomatin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Фк. Мингрелы 52%, FC Sever 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Фк. Мингрелы - FC Sever 0:0