Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ПФК ЦСКА Москва ФК Трактористы
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 13.5
weak Schieten hopeless
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Trahman kopt de bal weg. Ivanovets rent richting de bal. Jartsev begaat een overtreding. Jartsev krijgt een gele kaart. Ivanovets is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Khankildeev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zavadskij rent richting de bal. Zavadskij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ПФК ЦСКА Москва - ФК Трактористы 1:0

11e minuut.
Papaev onderschept slim de pass. Papaev speelt de bal door. Varganov is nu in balbezit. Varganov draait met de bal, schiet en ... Kesarev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ПФК ЦСКА Москва - ФК Трактористы 1:1

13e minuut.
Varganov onderschept slim de pass. Vygodskij rent richting de bal. Tolstoj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vygodskij is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Varganov wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tolstoj geeft de bal voor. Jartsev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ivanovets is nu in balbezit. Ivanovets draait met de bal, schiet en ... Tulubeev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ПФК ЦСКА Москва - ФК Трактористы 2:1

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Tsvetkov de bal onder controle te krijgen. Trahman rent richting de bal. Trahman passt de bal in één keer door. Zavadskij is nu in balbezit. Zavadskij draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Varganov probeert naar een medespeler te passen. Rapoport rent richting de bal. Shatz rent richting de bal. Shatz schiet op doel. Kesarev probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Khankildeev geeft een lange en hoge pass. Zavadskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanovets is nu in balbezit. Ivanovets haalt uit met een fantastische trap. Varlamov kopt de bal weg. Tulubeev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ПФК ЦСКА Москва 55%, ФК Трактористы 45%.
ПФК ЦСКА Москва - ФК Трактористы 2:1

73e minuut.
Khankildeev is nu in balbezit. Trahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Trahman passt de bal zonder na te denken. Ivanovets bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanovets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ПФК ЦСКА Москва - ФК Трактористы 3:1

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Usanov met een harde bal richting middenveld. Khankildeev kopt de bal weg. Trahman is nu in balbezit. Trahman speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ПФК ЦСКА Москва 29%, ФК Трактористы 71%.
ПФК ЦСКА Москва - ФК Трактористы 3:1