Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Трактористы Питерские псы
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.8 gemiddelde waardering 14.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Vygodskij raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhideev komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Varlamov verovert de bal door een tackle van achteren. Denev bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlamov verovert de bal door een tackle van achteren. Varlamov geeft een hoge lob. Zhideev krijgt zijn hoofd ertegen. Abdulov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Трактористы - Питерские псы 1:0

28e minuut.
Varganov met een sublieme pass. Makshanzev is nu in balbezit. Makshanzev met een sublieme pass. Ponomariov rent richting de bal. Ponomariov geeft de bal voor. Abdulov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Smertin is nu in balbezit. Varganov verovert de bal door een tackle van achteren. Varganov passt de bal in één keer door. Zhideev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhideev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Трактористы - Питерские псы 2:0

41e minuut.
Makshanzev probeert naar een medespeler te passen. Zhideev probeert de bal aan de voet te houden. Zaripov speelt de bal door. Rubin is nu in balbezit. Rubin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dubinskij verovert de bal door een tackle van achteren. Dubinskij probeert naar een medespeler te passen. Usanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubin verovert de bal door een tackle van achteren. Rubin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Трактористы - Питерские псы 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Трактористы 49%, Питерские псы 51%.
ФК Трактористы - Питерские псы 2:1

56e minuut.
Varganov geeft de bal voor. Gajduk kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ponomariov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varganov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaev verovert de bal door een tackle van achteren. Papaev geeft een lange en hoge pass. Ponomariov is nu in balbezit. Ponomariov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Jartsev geeft de bal voor. Daar is Zhideev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smertin rent richting de bal. Varganov verovert de bal door een tackle van achteren. Varganov haalt uit met een fantastische trap. Abdulov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Трактористы - Питерские псы 3:1

65e minuut.
Gumiljov passt de bal met de wreef. Denev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaniuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivaniuk krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Varganov is nu in balbezit. Makshanzev verovert de bal door een tackle van achteren. Smertin is nu in balbezit. Zhideev rent richting de bal. Zhideev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Ponomariov met een snelle inworp. Varganov rent richting de bal. Smertin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Varganov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Varganov neemt de penalty, wat een uithaal! Abdulov bokst de bal weg.

87e minuut.
Gajduk geeft de bal voor. Klungelig pakt Kabanec de bal. Zhideev rent richting de bal. Zhideev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Inworp. Ivaniuk met een snelle inworp. Varganov rent richting de bal. Varganov draait met de bal, schiet en ... Zhideev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Трактористы 27%, Питерские псы 73%.
ФК Трактористы - Питерские псы 3:1