Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gold Star ПФК ЦСКА Москва
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


39e minuut.
Echkalov rent richting de bal. Tolstoj onderschept slim de pass. Ivanovets bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavadskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavadskij schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Lovchev verovert de bal door een tackle van achteren. Zhemchugov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhemchugov probeert naar een medespeler te passen. Zavadskij is nu in balbezit. Zavadskij haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ivanovets verovert de bal door een tackle van achteren. Lobanovskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobanovskij passt de bal met de wreef. Tolstoj is nu in balbezit. Tolstoj geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gold Star 43%, ПФК ЦСКА Москва 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gold Star - ПФК ЦСКА Москва 0:0

52e minuut.
Zhemchugov rent richting de bal. Khankildeev onderschept slim de pass. Khankildeev passt de bal in één keer door. Trahman rent richting de bal. Trahman passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Porhunov is nu in balbezit. Safonov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Porhunov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zhemchugov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kesarev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Star - ПФК ЦСКА Москва 1:0

62e minuut.
Doeltrap. Kesarev met een harde bal richting middenveld. Ivanovets kopt de bal weg. Zhemchugov is nu in balbezit. Zhemchugov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gold Star 40%, ПФК ЦСКА Москва 60%.
Gold Star - ПФК ЦСКА Москва 1:0