Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ПФК ЦСКА Москва Gold Star
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Vishnevskij is nu in balbezit. Inworp. Vishnevskij zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhemchugov rent richting de bal. Zhemchugov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Echkalov is nu in balbezit. Vakorin onderschept slim de pass. Vakorin passt de bal met de wreef. Zavadskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavadskij draait met de bal, schiet en ... Bezrodnyj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Blohin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vishnevskij zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhemchugov rent richting de bal. Zhemchugov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bass is nu in balbezit. Bass passt de bal met de wreef. Kostin is nu in balbezit. Zhemchugov is nu in balbezit. Zhemchugov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Ivanovets bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanovets passt de bal in één keer door. Zavadskij rent richting de bal. Zavadskij draait met de bal, schiet en ... Evklidov probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dolgov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vakorin neemt de hoekschop. Khankildeev is nu in balbezit. Khankildeev schiet op doel. Bezrodnyj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Zhemchugov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhemchugov schiet op doel. Rapoport kopt de bal weg. Zhemchugov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhemchugov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ПФК ЦСКА Москва 58%, Gold Star 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ПФК ЦСКА Москва - Gold Star 0:0

52e minuut.
Vishnevskij verovert de bal door een tackle van achteren. Vishnevskij speelt de bal door. Kostin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostin haalt uit met een fantastische trap. Tukhachevskij heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kostin verovert de bal door een tackle van achteren. Zhemchugov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostin is nu in balbezit. Zhemchugov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhemchugov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Zhemchugov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanovets is nu in balbezit. Ivanovets passt de bal in één keer door. Zavadskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavadskij schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tolstoj onderschept slim de pass. Bass is nu in balbezit. Bass passt de bal zonder na te denken. Kostin is nu in balbezit. Kostin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ПФК ЦСКА Москва - Gold Star 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ПФК ЦСКА Москва 42%, Gold Star 58%.
ПФК ЦСКА Москва - Gold Star 0:1