Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DrugsCartel FC Sever
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Shchur passt de bal met de wreef. Gimalaev is nu in balbezit. Gimalaev geeft een lange en hoge pass. Shchur heeft problemen om de bal te vangen. Shchur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Samsonov is nu in balbezit. Samsonov passt de bal zonder na te denken. Tabachnik is nu in balbezit. Shchur verovert de bal door een tackle van achteren. Shchur draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Klungelig pakt Gaganov de bal. Suchilin bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchilin haalt uit met een fantastische trap. Loginov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DrugsCartel - FC Sever 1:0

35e minuut.
Shchur onderschept slim de pass. Tabachnik rent richting de bal. Shchur maakt een afschuwelijke overtreding. Tabachnik moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tabachnik kan niet meer verder spelen. Tikhomirov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DrugsCartel 56%, FC Sever 44%.
DrugsCartel - FC Sever 1:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Artyushov met de inworp. Saraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraev haalt uit met een fantastische trap. Loginov probeert de bal met de borst te controleren. Shavlo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Samsonov rent richting de bal. Radetzkij onderschept slim de pass. Radetzkij speelt de bal door. Gimalaev is nu in balbezit. Gimalaev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DrugsCartel 47%, FC Sever 53%.
DrugsCartel - FC Sever 1:0