Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Фк. Мингрелы Петрарк
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Broshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sychev verovert de bal door een tackle van achteren. Sychev met een sublieme pass. Nudndyj is nu in balbezit. Nudndyj geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Tuaev de bal. Mostovoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostovoj geeft een hoge lob. Tuaev is nu in balbezit. Tuaev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Zagibalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamykin passt de bal in één keer door. Akinfeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinfeev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Фк. Мингрелы - Петрарк 1:0

17e minuut.
Onopko geeft een hoge lob. Klyuev rent richting de bal. Shish rent richting de bal. Klyuev onderschept slim de pass. Klyuev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bondarenko rent richting de bal. Bondarenko geeft de bal voor. Mostovoj heeft problemen om de bal te vangen. Tuaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuaev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Onopko rent richting de bal. Onopko met een sublieme pass. Shish rent richting de bal. Nudndyj onderschept slim de pass. Nudndyj passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mamykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamykin speelt de bal door. Tuaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinfeev rent richting de bal. Akinfeev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Фк. Мингрелы 48%, Петрарк 52%.
Фк. Мингрелы - Петрарк 1:0

57e minuut.
Rozhkov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bazhenov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nudndyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nudndyj schiet op doel. Masalov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Фк. Мингрелы - Петрарк 1:1

61e minuut.
Shish passt de bal met de wreef. Broshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Broshin passt de bal in één keer door. Tuaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Фк. Мингрелы - Петрарк 2:1

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Masalov met een harde bal richting middenveld. Daar is Smertin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nudndyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nudndyj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Smertin is nu in balbezit. Smertin passt de bal zonder na te denken. Klyuev rent richting de bal. Nudndyj is nu in balbezit. Nudndyj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mamykin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Smertin de bal. Smertin speelt de bal door. Klyuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Klyuev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Фк. Мингрелы - Петрарк 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Фк. Мингрелы 64%, Петрарк 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Фк. Мингрелы - Петрарк 2:2