Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Петрарк Фк. Мингрелы
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.9
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Na een snelle pass probeert Broshin de bal onder controle te krijgen. Sychev is nu in balbezit. Sychev probeert naar een medespeler te passen. Klyuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Klyuev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Smertin rent richting de bal. Bondarenko verovert de bal door een tackle van achteren. Bondarenko passt de bal in één keer door. Tuaev rent richting de bal. Tuaev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Masalov trapt de bal weg van het doel. Akinfeev rent richting de bal. Akinfeev speelt de bal door. Tuaev rent richting de bal. Tuaev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Nazarov geeft een hoge lob. Mamykin is nu in balbezit. Smertin onderschept slim de pass. Nudndyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nudndyj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Петрарк 56%, Фк. Мингрелы 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Петрарк - Фк. Мингрелы 0:0

52e minuut.
Akinfeev passt de bal in één keer door. Tuaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Smertin maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Smertin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Smertin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Rozhkov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karataev komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kurochkin geeft een hoge lob. Jakovenko kopt de bal weg. Akinfeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinfeev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Петрарк - Фк. Мингрелы 0:1

87e minuut.
Akinfeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinfeev passt de bal zonder na te denken. Tuaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuaev draait met de bal, schiet en ... Shestakov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Петрарк 55%, Фк. Мингрелы 45%.
Петрарк - Фк. Мингрелы 0:1