Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ПФК ЦСКА Москва Питерские псы
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 15
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Ivanovets rent richting de bal. Denev is nu in balbezit. Denev geeft een hoge lob. Rubin rent richting de bal. Rubin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Safonov met de inworp. Tolstoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Semak begaat een overtreding. Semak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ПФК ЦСКА Москва 47%, Питерские псы 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ПФК ЦСКА Москва - Питерские псы 0:0

60e minuut.
Denev geeft een lange en hoge pass. Rubin controleert de bal met de borst. Rapoport is nu in balbezit. Rubin onderschept slim de pass. Rubin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ПФК ЦСКА Москва - Питерские псы 0:1

66e minuut.
Rapoport geeft een lange en hoge pass. Daar is Kabanec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Safonov rent richting de bal. Safonov passt de bal zonder na te denken. Vakorin geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ПФК ЦСКА Москва - Питерские псы 1:1

73e minuut.
Smertin verovert de bal door een tackle van achteren. Smertin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Denev de bal. Ivanovets bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanovets schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kanchalovskij met de inworp. Semak rent richting de bal. Semak speelt de bal door. Denev is nu in balbezit. Denev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Blohin geeft een lange en hoge pass. Kanchalovskij probeert de bal aan de voet te houden. Gajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanovets onderschept slim de pass. Ivanovets passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ПФК ЦСКА Москва 46%, Питерские псы 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ПФК ЦСКА Москва - Питерские псы 1:1