Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Трактористы Фк. Мингрелы
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 19.8
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Tulubeev met een harde bal richting middenveld. Jakovenko rent richting de bal. Jartsev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Jartsev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jartsev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Mamykin speelt de bal door. Tsvetkov is nu in balbezit. Tsvetkov passt de bal zonder na te denken. Tuaev probeert de bal met de borst te controleren. Tuaev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kurochkin is nu in balbezit. Kurochkin met een sublieme pass. Varlamov is nu in balbezit. Tuaev verovert de bal door een tackle van achteren. Tuaev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Mamykin met een sublieme pass. Tuaev rent richting de bal. Akinfeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuaev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tsvetkov rent richting de bal. Tsvetkov geeft een lange en hoge pass. Papaev rent richting de bal. Akinfeev onderschept slim de pass. Akinfeev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Трактористы - Фк. Мингрелы 0:1

45e minuut.
Tuaev heeft problemen om de bal te vangen. Usanov rent richting de bal. Akinfeev onderschept slim de pass. Akinfeev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Трактористы - Фк. Мингрелы 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Трактористы 70%, Фк. Мингрелы 30%.
ФК Трактористы - Фк. Мингрелы 0:2

51e minuut.
Gumiljov probeert naar een medespeler te passen. Akinfeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinfeev passt de bal in één keer door. Tuaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuaev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Varlamov geeft de bal voor. Inworp. Jakovenko met de inworp. Akinfeev is nu in balbezit. Akinfeev geeft een hoge lob. Tulubeev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Usanov is nu in balbezit. Usanov geeft een lange en hoge pass. Tuaev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Varganov rent richting de bal. Varganov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Gumiljov geeft een hoge lob. Vygodskij rent richting de bal. Varganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Varganov schiet op doel. Masalov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Трактористы - Фк. Мингрелы 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Трактористы 55%, Фк. Мингрелы 45%.
ФК Трактористы - Фк. Мингрелы 1:2