Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Фк. Мингрелы ФК Трактористы
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 14.4
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


40e minuut.
Akinfeev onderschept slim de pass. Tuaev is nu in balbezit. Usanov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuaev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Akinfeev legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Фк. Мингрелы - ФК Трактористы 1:0

42e minuut.
Rozhkov met een sublieme pass. Tsvetkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovenko maakt een afschuwelijke overtreding. Jakovenko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Фк. Мингрелы 52%, ФК Трактористы 48%.
Фк. Мингрелы - ФК Трактористы 1:0

61e minuut.
Kurochkin geeft de bal voor. Daar is Akinfeev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuaev rent richting de bal. Akinfeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinfeev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Jartsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurochkin rent richting de bal. Kurochkin met een sublieme pass. Akinfeev is nu in balbezit. Akinfeev draait met de bal, schiet en ... Tulubeev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tuaev is nu in balbezit. Tuaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Фк. Мингрелы - ФК Трактористы 2:0

81e minuut.
Tuaev is nu in balbezit. Tuaev passt de bal zonder na te denken. Kurochkin heeft problemen om de bal te vangen. Varganov verovert de bal door een tackle van achteren. Varganov schiet op doel. Masalov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Фк. Мингрелы 37%, ФК Трактористы 63%.
Фк. Мингрелы - ФК Трактористы 2:0