Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gold Star Петрарк
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Smertin passt de bal met de wreef. Nudndyj rent richting de bal. Nudndyj met een sublieme pass. Klyuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Klyuev schiet op doel. Bezrodnyj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Lovchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovchev passt de bal zonder na te denken. Smertin speelt de bal door. Daar is Klyuev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klyuev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Star - Петрарк 0:1

14e minuut.
Porhunov met een sublieme pass. Zhemchugov rent richting de bal. Nazarov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Nazarov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nazarov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

41e minuut.
Smertin verovert de bal door een tackle van achteren. Smertin speelt de bal door. Tshovrebov speelt de bal door. Klyuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Klyuev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lovchev speelt de bal door. Sychev is nu in balbezit. Evklidov begaat een overtreding. Sychev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nudndyj komt bij de bal en schiet. Bezrodnyj bokst de bal weg. Klyuev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Star - Петрарк 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gold Star 50%, Петрарк 50%.
Gold Star - Петрарк 0:2

48e minuut.
Onopko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Echkalov. Onopko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Onopko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klyuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Klyuev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lovchev is nu in balbezit. Nudndyj verovert de bal door een tackle van achteren. Klyuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Klyuev schiet op doel. Bezrodnyj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Smertin onderschept slim de pass. Nudndyj is nu in balbezit. Nudndyj passt de bal zonder na te denken. Klyuev is nu in balbezit. Klyuev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Lobanovskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobanovskij geeft een lange en hoge pass. Kostin kopt de bal weg. Zhemchugov is nu in balbezit. Zhemchugov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Star - Петрарк 1:2

86e minuut.
Lovchev rent richting de bal. Nudndyj verovert de bal door een tackle van achteren. Nudndyj probeert naar een medespeler te passen. Klyuev is nu in balbezit. Klyuev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Star - Петрарк 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gold Star 52%, Петрарк 48%.
Gold Star - Петрарк 1:3