Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Петрарк Gold Star
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.8
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Nazarov rent richting de bal. Porhunov speelt de bal door. Kostin rent richting de bal. Zhemchugov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhemchugov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Nudndyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Artashkin rent richting de bal. Nudndyj onderschept slim de pass. Nudndyj passt de bal in één keer door. Sychev geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Klyuev de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Петрарк - Gold Star 1:0

12e minuut.
Sychev met een snelle inworp. Lovchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nudndyj begaat een overtreding. Lovchev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

15e minuut.
Artashkin is nu in balbezit. Nudndyj verovert de bal door een tackle van achteren. Lovchev rent richting de bal. Nudndyj onderschept slim de pass. Nudndyj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Петрарк - Gold Star 2:0

23e minuut.
Nazarov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Porhunov met een snelle inworp. Zhemchugov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhemchugov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Artashkin kopt de bal weg. Echkalov is nu in balbezit. Nudndyj verovert de bal door een tackle van achteren. Klyuev is nu in balbezit. Klyuev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Петрарк - Gold Star 3:0

31e minuut.
Klyuev met een sublieme pass. Nudndyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nudndyj is nu in balbezit. Nudndyj schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Evklidov de bal. Nudndyj rent richting de bal. Nudndyj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tshovrebov is nu in balbezit. Echkalov rent richting de bal. Echkalov geeft een hoge lob. Kostin is nu in balbezit. Kostin draait met de bal, schiet en ... Ivanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Tshovrebov probeert naar een medespeler te passen. Artashkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Artashkin speelt de bal door. Kostin rent richting de bal. Kostin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ivanov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Петрарк - Gold Star 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Петрарк 38%, Gold Star 62%.
Петрарк - Gold Star 3:1

64e minuut.
Dolgov geeft een lange en hoge pass. Daar is Mostovoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostin onderschept slim de pass. Zhemchugov is nu in balbezit. Zhemchugov haalt uit met een fantastische trap. Ivanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Zagibalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zagibalov. Zagibalov krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Lobanovskij rent richting de bal. Klyuev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lobanovskij is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lobanovskij zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kostin is nu in balbezit. Kostin haalt uit met een fantastische trap. Ivanov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Петрарк 52%, Gold Star 48%.
Петрарк - Gold Star 3:1