Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sever ФК Трактористы
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 14.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Klungelig pakt Shatz de bal. Zhabin rent richting de bal. Zhabin probeert naar een medespeler te passen. Shchur rent richting de bal. Shchur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Shchur bereikt de bal nog maar net als eerste. Usanov onderschept slim de pass. Samsonov verovert de bal door een tackle van achteren. Shchur is nu in balbezit. Shchur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Varganov probeert naar een medespeler te passen. Loginov is nu in balbezit. Loginov passt de bal in één keer door. Vygodskij is nu in balbezit. Vygodskij draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Varlamov trapt de bal weg. Zhabin met een sublieme pass. Shchur is nu in balbezit. Shchur draait met de bal, schiet en ... Tulubeev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Dudkin met een snelle inworp. Samsonov is nu in balbezit. Ivaniuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ivaniuk krijgt een gele kaart. Samsonov raakt geblesseerd tijdens het duel. Samsonov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gimalaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimalaev schiet op doel. Tulubeev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Samsonov kopt de bal weg. Zhabin rent richting de bal. Zhabin probeert naar een medespeler te passen. Shchur bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sever 38%, ФК Трактористы 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sever - ФК Трактористы 0:0

68e minuut.
Ponomariov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaganov onderschept slim de pass. Gaganov geeft de bal voor. Shchur bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Krutikov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shatz met een snelle inworp. Varganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Varganov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Dudkin probeert naar een medespeler te passen. Zhabin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhabin passt de bal in één keer door. Shchur is nu in balbezit. Shchur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sever 41%, ФК Трактористы 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sever - ФК Трактористы 0:0