Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Петрарк Питерские псы
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.5
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Kabanec is nu in balbezit. Tshovrebov verovert de bal door een tackle van achteren. Tshovrebov geeft de bal voor. Klyuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Klyuev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gajduk geeft de bal voor. Klungelig pakt Sychev de bal. Sychev probeert naar een medespeler te passen. Klyuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Klyuev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sychev is nu in balbezit. Smertin onderschept slim de pass. Smertin geeft een lange en hoge pass. Rubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Evsikov geeft een hoge lob. Inworp. Tshovrebov met een snelle inworp. Nudndyj is nu in balbezit. Nudndyj geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klyuev is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Петрарк - Питерские псы 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Петрарк 49%, Питерские псы 51%.
Петрарк - Питерские псы 1:0

54e minuut.
Nudndyj passt de bal zonder na te denken. Sychev is nu in balbezit. Sychev geeft de bal voor. Daar is Tshovrebov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klyuev krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Stoletov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stoletov probeert naar een medespeler te passen. Smertin kopt de bal weg. Makshanzev probeert de bal met de borst te controleren. Klyuev is nu in balbezit. Klyuev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Klungelig pakt Denev de bal. Nudndyj rent richting de bal. Nudndyj haalt uit met een fantastische trap. Sychev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sychev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Klyuev de bal onder controle te krijgen. Smertin rent richting de bal. Smertin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Smertin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Evsikov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sychev met een snelle inworp. Klungelig pakt Nudndyj de bal. Nudndyj geeft een hoge lob. Paal! Stoletov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klyuev rent richting de bal. Klyuev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Петрарк - Питерские псы 2:0

63e minuut.
Denev is nu in balbezit. Klyuev verovert de bal door een tackle van achteren. Klyuev passt de bal in één keer door. Tshovrebov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshovrebov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mostovoj trapt de bal weg. Smertin kopt de bal weg. Klungelig pakt Zagibalov de bal. Rubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubin draait met de bal, schiet en ... Ivanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Петрарк - Питерские псы 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Петрарк 52%, Питерские псы 48%.
Петрарк - Питерские псы 2:1