Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Питерские псы Петрарк
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Zagrebaev controleert de bal met de borst. Zaripov onderschept slim de pass. Zaripov speelt de bal door. Rubin rent richting de bal. Rubin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Makshanzev bereikt de bal nog maar net als eerste. Makshanzev passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Smertin de bal onder controle te krijgen. Demenko is nu in balbezit. Demenko draait met de bal, schiet en ... Stoletov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sychev met een snelle inworp. Smertin bereikt de bal nog maar net als eerste. Smertin verovert de bal door een tackle van achteren. Smertin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Denev kan de bal niet met de borst controleren. Gankin is nu in balbezit. Denev onderschept slim de pass. Smertin rent richting de bal. Smertin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Smertin passt de bal met de wreef. Kanchalovskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanchalovskij geeft de bal voor. Demenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Demenko draait met de bal, schiet en ... Stoletov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Smertin bereikt de bal nog maar net als eerste. Denev bereikt de bal nog maar net als eerste. Denev geeft een hoge lob. Rubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Denev geeft een lange en hoge pass. Nazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubin begaat een overtreding. Rubin krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Zaripov passt de bal in één keer door. Rubin rent richting de bal. Smertin is nu in balbezit. Rubin verovert de bal door een tackle van achteren. Rubin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Питерские псы - Петрарк 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Питерские псы 58%, Петрарк 42%.
Питерские псы - Петрарк 1:0

83e minuut.
Dubinskij met een sublieme pass. Zaripov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaripov probeert naar een medespeler te passen. Rubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Smertin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gankin onderschept slim de pass. Gankin speelt de bal door. Demenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Demenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Питерские псы 62%, Петрарк 38%.
Питерские псы - Петрарк 1:0