Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DrugsCartel Gold Star
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Radetzkij bereikt de bal nog maar net als eerste. Echkalov rent richting de bal. Radetzkij schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Radetzkij krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Suchilin met de inworp. Saraev met een sublieme pass. Dolgov is nu in balbezit. Varlashin onderschept slim de pass. Varlashin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Evklidov trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Zhemchugov de bal. Radetzkij kopt de bal weg. Varlashin is nu in balbezit. Varlashin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DrugsCartel - Gold Star 1:0

15e minuut.
Lovchev is nu in balbezit. Saraev verovert de bal door een tackle van achteren. Echkalov rent richting de bal. Saraev verovert de bal door een tackle van achteren. Saraev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Kostin de bal. Zazhigalov is nu in balbezit. Kostin verovert de bal door een tackle van achteren. Kostin haalt uit met een fantastische trap. Kulaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DrugsCartel 46%, Gold Star 54%.
DrugsCartel - Gold Star 1:0

49e minuut.
Kulaga met een harde bal richting middenveld. Radetzkij bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetzkij passt de bal met de wreef. Artyushov bereikt de bal nog maar net als eerste. Artyushov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vishnevskij met een snelle inworp. Ershov kan de bal niet met de borst controleren. Zhemchugov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhemchugov schiet op doel. Kulaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Saraev probeert naar een medespeler te passen. Varlashin bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlashin haalt uit met een fantastische trap. Evklidov probeert naar een medespeler te passen. Bezrodnyj probeert de bal met de borst te controleren. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Lovchev rent richting de bal. Saraev onderschept slim de pass. Saraev met een sublieme pass. Varlashin is nu in balbezit. Varlashin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Ershov bereikt de bal nog maar net als eerste. Artashkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Artashkin met een sublieme pass. Varlashin is nu in balbezit. Varlashin haalt uit met een fantastische trap. Bezrodnyj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DrugsCartel - Gold Star 2:0

84e minuut.
Kanevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhemchugov is nu in balbezit. Zhemchugov passt de bal in één keer door. Kostin is nu in balbezit. Kostin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DrugsCartel 68%, Gold Star 32%.
DrugsCartel - Gold Star 2:0