Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gold Star DrugsCartel
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Radetzkij passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Varlashin de bal. Lovchev verovert de bal door een tackle van achteren. Saraev onderschept slim de pass. Saraev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Echkalov is nu in balbezit. Saraev verovert de bal door een tackle van achteren. Saraev passt de bal in één keer door. Varlashin is nu in balbezit. Varlashin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Saraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovchev geeft een hoge lob. Saraev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kostin is nu in balbezit. Kostin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Star - DrugsCartel 1:0

33e minuut.
Saraev is nu in balbezit. Saraev passt de bal met de wreef. Daar is Artashkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artashkin geeft een lange en hoge pass. Kostin springt en kopt de bal. Kulaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Inworp. Vishnevskij zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhemchugov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhemchugov schiet op doel. Tabachnik probeert de bal aan de voet te houden. Kulaga bokst de bal weg.

37e minuut.
Lovchev speelt de bal door. Radetzkij bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetzkij passt de bal met de wreef. Zhemchugov is nu in balbezit. Zhemchugov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gold Star 53%, DrugsCartel 47%.
Gold Star - DrugsCartel 1:0

48e minuut.
Kanevskij speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Artashkin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vishnevskij heeft problemen om de bal te vangen. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap. Kulaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kostin krijgt zijn hoofd ertegen. Kulaga bokst de bal weg.

80e minuut.
Lovchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Novak rent richting de bal. Novak speelt de bal door. Saraev rent richting de bal. Saraev passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Artyushov met de inworp. Saraev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Echkalov. Echkalov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gold Star 44%, DrugsCartel 56%.
Gold Star - DrugsCartel 1:0