Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ПФК ЦСКА Москва Петрарк
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.8 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten hopeless
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Ivanovets met een sublieme pass. Zavadskij rent richting de bal. Shestakov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shestakov krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Ivanovets is nu in balbezit. Ivanovets passt de bal zonder na te denken. Zavadskij rent richting de bal. Zavadskij draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sychev geeft een lange en hoge pass. Klyuev is nu in balbezit. Rapoport begaat een overtreding. Rapoport krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Klyuev raakt geblesseerd tijdens het duel. Onopko met een snel genomen vrije trap. Klyuev krijgt zijn hoofd ertegen. Rapoport kopt de bal weg. Klyuev is nu in balbezit. Klyuev haalt uit met een fantastische trap. Kesarev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Gankin speelt de bal door. Onopko is nu in balbezit. Onopko met een sublieme pass. Klyuev rent richting de bal. Klyuev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Trahman met een snelle inworp. Ivanovets rent richting de bal. Ivanovets geeft de bal voor. Vakorin rent richting de bal. Vakorin haalt uit met een fantastische trap. Ivanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Safonov is nu in balbezit. Sychev onderschept slim de pass. Sychev passt de bal zonder na te denken. Daar is Nudndyj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nudndyj draait met de bal, schiet en ... Kesarev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Klyuev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ПФК ЦСКА Москва - Петрарк 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ПФК ЦСКА Москва 38%, Петрарк 62%.
ПФК ЦСКА Москва - Петрарк 0:1

62e minuut.
Onopko speelt de bal door. Gankin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gankin probeert naar een medespeler te passen. Nudndyj is nu in balbezit. Nudndyj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kesarev trapt de bal weg. Safonov kan de bal niet met de borst controleren. Nudndyj probeert naar een medespeler te passen. Klyuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Klyuev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Onopko probeert naar een medespeler te passen. Blohin is nu in balbezit. Tshovrebov maakt een afschuwelijke overtreding. Tshovrebov krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Inworp. Sychev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klyuev rent richting de bal. Klyuev haalt uit met een fantastische trap. Kesarev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ПФК ЦСКА Москва - Петрарк 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ПФК ЦСКА Москва 65%, Петрарк 35%.
ПФК ЦСКА Москва - Петрарк 0:2