Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Петрарк ПФК ЦСКА Москва
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten average
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Tukhachevskij passt de bal zonder na te denken. Sharonov rent richting de bal. Sharonov passt de bal zonder na te denken. Zavadskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavadskij haalt uit met een fantastische trap. Ivanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Nudndyj onderschept slim de pass. Nudndyj probeert naar een medespeler te passen. Demenko rent richting de bal. Demenko haalt uit met een fantastische trap. Kesarev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Петрарк - ПФК ЦСКА Москва 1:0

25e minuut.
Safonov geeft de bal voor. Inworp. Sychev met de inworp. Nudndyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nudndyj geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Nudndyj is nu in balbezit. Tolstoj verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nudndyj. Nudndyj krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Safonov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vakorin probeert de bal met de borst te controleren. Vakorin geeft een hoge lob. Zavadskij rent richting de bal. Zavadskij draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Петрарк 54%, ПФК ЦСКА Москва 46%.
Петрарк - ПФК ЦСКА Москва 1:0

57e minuut.
Tolstoj is nu in balbezit. Tolstoj geeft de bal voor. Vakorin kopt de bal weg. Zavadskij rent richting de bal. Zavadskij haalt uit met een fantastische trap. Ivanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Tolstoj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khankildeev controleert de bal met de borst. Nudndyj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nudndyj krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

69e minuut.
Tolstoj rent richting de bal. Smertin verovert de bal door een tackle van achteren. Smertin probeert naar een medespeler te passen. Demenko rent richting de bal. Demenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Петрарк - ПФК ЦСКА Москва 2:0

75e minuut.
Trahman met een snelle inworp. Sharonov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Onopko. Onopko krijgt een gele kaart. Sharonov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Khankildeev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zavadskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavadskij haalt uit met een fantastische trap. Ivanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trahman kopt de bal weg. Sharonov is nu in balbezit. Sharonov schiet op doel. Ivanov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Петрарк - ПФК ЦСКА Москва 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Петрарк 55%, ПФК ЦСКА Москва 45%.
Петрарк - ПФК ЦСКА Москва 2:1