Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DrugsCartel ПФК ЦСКА Москва
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Khankildeev kopt de bal weg. Klungelig pakt Radetzkij de bal. Ivanovets begaat een overtreding. Ivanovets krijgt een gele kaart. Radetzkij is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radetzkij zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Rapoport, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varlashin is nu in balbezit. Varlashin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ivanovets is nu in balbezit. Ershov rent richting de bal. Zavadskij verovert de bal door een tackle van achteren. Zavadskij draait met de bal, schiet en ... Kulaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Radetzkij rent richting de bal. Ivanovets verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanovets met een sublieme pass. Zavadskij is nu in balbezit. Zavadskij schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ivanovets rent richting de bal. Ivanovets passt de bal in één keer door. Tabachnik probeert de bal aan de voet te houden. Zavadskij rent richting de bal. Zavadskij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DrugsCartel - ПФК ЦСКА Москва 0:1

22e minuut.
Safonov rent richting de bal. Ershov verovert de bal door een tackle van achteren. Safonov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Safonov krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Radetzkij rent richting de bal. Khankildeev verovert de bal door een tackle van achteren. Khankildeev speelt de bal door. Zavadskij is nu in balbezit. Zavadskij haalt uit met een fantastische trap. Kulaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Pronin de bal onder controle te krijgen. Trahman verovert de bal door een tackle van achteren. Trahman geeft een lange en hoge pass. Zavadskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavadskij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DrugsCartel - ПФК ЦСКА Москва 0:2

43e minuut.
Zaplatkin onderschept slim de pass. Zaplatkin passt de bal in één keer door. Zavadskij heeft problemen om de bal te vangen. Zavadskij schiet op doel. Kulaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DrugsCartel - ПФК ЦСКА Москва 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DrugsCartel 70%, ПФК ЦСКА Москва 30%.
DrugsCartel - ПФК ЦСКА Москва 0:3

64e minuut.
Suchilin met de inworp. Saraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraev schiet op doel. Artyushov rent richting de bal. Artyushov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Rapoport geeft een lange en hoge pass. Inworp. Artyushov met de inworp. Saraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Zaplatkin speelt de bal door. Vakorin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevskij begaat een overtreding. Kanevskij krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Vakorin rent richting de bal. Kanevskij tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vakorin raakt geblesseerd tijdens het duel. Zaplatkin met een snel genomen vrije trap. Zavadskij rent richting de bal. Zavadskij schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DrugsCartel 61%, ПФК ЦСКА Москва 39%.
DrugsCartel - ПФК ЦСКА Москва 0:3