Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Žilina Shark Eintracht Trnava
nv Tactiek hrrr na ně
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 61.1
formidable Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Garştea rent richting de bal. Hanzo onderschept slim de pass. Moya rent richting de bal. Hanzo onderschept slim de pass. Hanzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Dassler geeft de bal voor. Inworp. Leskovský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stănică rent richting de bal. Stănică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Garştea geeft de bal voor. Polewczak kopt de bal weg. Klungelig pakt Hviždoš de bal. Leskovský is nu in balbezit. Leskovský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lepiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepiš passt de bal zonder na te denken. Spisz is nu in balbezit. Hrkač is nu in balbezit. Hrkač draait met de bal, schiet en ... Patalas bokst de bal weg. Spisz rent richting de bal. Spisz draait met de bal, schiet en ... Patalas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Polewczak is nu in balbezit. Leskovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Leskovský passt de bal zonder na te denken. Hanzo is nu in balbezit. Hanzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hviždoš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz geeft de bal voor. Patalas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Žilina Shark - Eintracht Trnava 1:0

19e minuut.
Xapecó is nu in balbezit. Hanzo is nu in balbezit. Xapecó is nu in balbezit. Hanzo rent richting de bal. Hanzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Polewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczak passt de bal met de wreef. Leskovský is nu in balbezit. Spisz rent richting de bal. Spisz haalt uit met een fantastische trap. Patalas bokst de bal weg.

29e minuut.
Stănică haalt uit met een fantastische trap. Gaspart probeert de bal met de borst te controleren. Leskovský rent richting de bal. Leskovský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Leskovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczak rent richting de bal. Leskovský speelt de bal door. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Gaspart probeert naar een medespeler te passen. Spisz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zonderland. Zonderland krijgt een gele kaart. Spisz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pérez de Mendiola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spisz krijgt zijn hoofd ertegen. Patalas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Žilina Shark 56%, Eintracht Trnava 44%.
FK Žilina Shark - Eintracht Trnava 1:0

48e minuut.
Zonderland met een sublieme pass. Leskovský is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dassler. Dassler krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Dassler kopt de bal weg. Hanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea probeert naar een medespeler te passen. Hanzo rent richting de bal. Hanzo haalt uit met een fantastische trap. Kljajo bokst de bal weg.

49e minuut.
Hanzo is nu in balbezit. Hanzo passt de bal met de wreef. Polewczak speelt de bal door. Daar is Leskovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leskovský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Inworp. Klembár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dassler de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Žilina Shark - Eintracht Trnava 1:1

55e minuut.
Hanzo verovert de bal door een tackle van achteren. Hanzo geeft een lange en hoge pass. Polewczak heeft problemen om de bal te vangen. Polewczak schiet op doel. Leskovský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Polewczak met een sublieme pass. Leskovský heeft problemen om de bal te vangen. Dassler rent richting de bal. Leskovský onderschept slim de pass. Leskovský haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kljajo bokst de bal weg.

58e minuut.
Daar is Klembár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya passt de bal in één keer door. Lepiš geeft de bal voor. Hrkač springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Xapecó probeert de bal met de borst te controleren. Pérez de Mendiola is nu in balbezit. Pérez de Mendiola passt de bal zonder na te denken. Spisz rent richting de bal. Spisz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Oprişan verovert de bal door een tackle van achteren. Oprişan geeft een lange en hoge pass. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz haalt uit met een fantastische trap. Patalas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Žilina Shark - Eintracht Trnava 2:1

72e minuut.
Hanzo met een sublieme pass. Klembár rent richting de bal. Klembár passt de bal in één keer door. Hanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Žilina Shark - Eintracht Trnava 2:2

74e minuut.
Fritsch is nu in balbezit. Fritsch geeft een lange en hoge pass. Oprişan kopt de bal weg. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică schiet op doel. Kljajo bokst de bal weg.

83e minuut.
Dassler bereikt de bal nog maar net als eerste. Leskovský onderschept slim de pass. Leskovský passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Xapecó de bal. Xapecó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gaspart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică onderschept slim de pass. Garştea speelt de bal door. Stănică is nu in balbezit. Stănică haalt uit met een fantastische trap. Kljajo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leskovský rent richting de bal. Leskovský draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Žilina Shark - Eintracht Trnava 2:3

88e minuut.
Kljajo met een harde bal richting middenveld. Spisz kopt de bal weg. Beting is nu in balbezit. Hrkač onderschept slim de pass. Hrkač haalt uit met een fantastische trap. Patalas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Žilina Shark 60%, Eintracht Trnava 40%.
FK Žilina Shark - Eintracht Trnava 2:3