Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eintracht Trnava FK Žilina Shark
hrrr na ně Tactiek nv
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.2 gemiddelde waardering 47.4
very good Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen adequate


13e minuut.
Stănică is nu in balbezit. Stănică passt de bal met de wreef. Klembár probeert naar een medespeler te passen. Coporan rent richting de bal. Coporan draait met de bal, schiet en ... Kljajo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Talpas rent richting de bal. Coporan is nu in balbezit. Coporan speelt de bal door. Biksadský bereikt de bal nog maar net als eerste. Biksadský draait met de bal, schiet en ... Kljajo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Colombiano passt de bal zonder na te denken. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică passt de bal in één keer door. Biksadský rent richting de bal. Biksadský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zonderland geeft een hoge lob. Garştea kan de bal niet met de borst controleren. Biksadský rent richting de bal. Biksadský haalt uit met een fantastische trap. Kljajo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FK Žilina Shark 1:0

25e minuut.
Klembár speelt de bal door. Coporan is nu in balbezit. Coporan speelt de bal door. Biksadský is nu in balbezit. Biksadský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klembár met een sublieme pass. Coporan is nu in balbezit. Coporan met een sublieme pass. Stănică rent richting de bal. Stănică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Borrego passt de bal in één keer door. Biksadský rent richting de bal. Biksadský passt de bal in één keer door. Coporan is nu in balbezit. Coporan schiet op doel. Kljajo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 35%, FK Žilina Shark 65%.
Eintracht Trnava - FK Žilina Shark 1:0

51e minuut.
Coporan rent richting de bal. Coporan geeft een lange en hoge pass. Biksadský is nu in balbezit. Biksadský schiet op doel. Garştea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Kokotek geeft de bal voor. Inworp. Klembár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică geeft een lange en hoge pass. Kljajo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hviždoš rent richting de bal. Biksadský onderschept slim de pass. Biksadský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FK Žilina Shark 2:0

59e minuut.
Kljajo speelt de bal door. Vybýral kopt de bal weg. Pelekanos is nu in balbezit. Pelekanos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FK Žilina Shark 2:1

63e minuut.
Klembár passt de bal in één keer door. Colombiano is nu in balbezit. Colombiano passt de bal zonder na te denken. Stănică is nu in balbezit. Stănică haalt uit met een fantastische trap. Kljajo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Hviždoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biksadský bereikt de bal nog maar net als eerste. Biksadský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FK Žilina Shark 3:1

68e minuut.
Revírník verovert de bal door een tackle van achteren. Revírník geeft een lange en hoge pass. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică haalt uit met een fantastische trap. Kljajo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FK Žilina Shark 4:1

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klembár met een snelle inworp. Stănică rent richting de bal. Stănică geeft een hoge lob. Biksadský maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 36%, FK Žilina Shark 64%.
Eintracht Trnava - FK Žilina Shark 4:1