Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bratislava lions CF Čukaričky Dechtice
1 Tactiek :-)
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
58.4 gemiddelde waardering 55.8
solid Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


10e minuut.
Prljača met een snelle inworp. Antognozzi is nu in balbezit. Antognozzi geeft een lange en hoge pass. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bratislava lions - CF Čukaričky Dechtice 1:0

26e minuut.
Dratwiński is nu in balbezit. Dratwiński geeft de bal voor. Prljača kopt de bal weg. Amaninoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaninoğlu schiet op doel. Sabatelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bratislava lions 45%, CF Čukaričky Dechtice 55%.
bratislava lions - CF Čukaričky Dechtice 1:0

46e minuut.
Kułaga heeft problemen om de bal te vangen. Kułaga geeft de bal voor. Amaninoğlu is nu in balbezit. Amaninoğlu schiet op doel. Sabatelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Mirabal geeft een hoge lob. Očistil kopt de bal weg. Gacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacki geeft een lange en hoge pass. Krcho springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Hadersbeck is nu in balbezit. Oprea onderschept slim de pass. Oprea geeft de bal voor. Antognozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Antognozzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bratislava lions - CF Čukaričky Dechtice 2:0

59e minuut.
Gacki kan de bal niet met de borst controleren. Badík bereikt de bal nog maar net als eerste. Antognozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Antognozzi geeft een lange en hoge pass. Takács kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bratislava lions - CF Čukaričky Dechtice 3:0

72e minuut.
Mirabal met een sublieme pass. Amaninoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Očistil. Očistil krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Oprea rent richting de bal. Oprea geeft een lange en hoge pass. Badík speelt de bal door. Arienti rent richting de bal. Arienti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Inworp. Mirabal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gacki rent richting de bal. Gacki geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kazimieraitis de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Oprea met een sublieme pass. Dratwiński geeft de bal voor. Klungelig pakt Ionaş de bal. Arienti is nu in balbezit. Arienti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Antognozzi is nu in balbezit. Marczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Antognozzi begaat een overtreding. Antognozzi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bratislava lions 33%, CF Čukaričky Dechtice 67%.
bratislava lions - CF Čukaričky Dechtice 3:0