Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Čukaričky Dechtice bratislava lions
:-) Tactiek 1
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
57.6 gemiddelde waardering 56.3
formidable Schieten solid
solid Passen very good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Amaninoğlu met een sublieme pass. Gyurcsány heeft problemen om de bal te vangen. Ionaş onderschept slim de pass. Ionaş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Torriente rent richting de bal. Torriente geeft een lange en hoge pass. Amaninoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaninoğlu schiet op doel. Sabatelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - bratislava lions 1:0

18e minuut.
Cemre rent richting de bal. Cemre geeft een hoge lob. Kazimieraitis heeft problemen om de bal te vangen. Gyurcsány rent richting de bal. Gyurcsány draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Hadersbeck de bal. Ionaş verovert de bal door een tackle van achteren. Arienti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş schiet op doel. Sajna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Gacki geeft de bal voor. Lapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány verovert de bal door een tackle van achteren. Amaninoğlu rent richting de bal. Amaninoğlu haalt uit met een fantastische trap. Sabatelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Prljača neemt vlug de vrije trap. Antognozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Antognozzi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ionaş de bal. Ionaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Antognozzi speelt de bal door. Oprea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hadersbeck. Hadersbeck krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Sajna met een harde bal richting middenveld. Gacki kopt de bal weg. Cemre is nu in balbezit. Cemre geeft de bal voor. Gyurcsány krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Torriente heeft problemen om de bal te vangen. Kazimieraitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimieraitis passt de bal met de wreef. Daar is Ionaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Arienti is nu in balbezit. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Takács legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ionaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arienti zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Sajna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Gacki verovert de bal door een tackle van achteren. Gacki speelt de bal door. Cemre bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemre geeft een lange en hoge pass. Lapa kopt de bal weg. Sabatelli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Čukaričky Dechtice 59%, bratislava lions 41%.
CF Čukaričky Dechtice - bratislava lions 1:0

47e minuut.
Inworp. Gacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rewaj geeft de bal voor. Amaninoğlu rent richting de bal. Amaninoğlu draait met de bal, schiet en ... Sabatelli bokst de bal weg.

49e minuut.
Mirabal speelt de bal door. Gyurcsány is nu in balbezit. Lapa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lapa krijgt een gele kaart. Gyurcsány is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amaninoğlu neemt de penalty, wat een uithaal! Sabatelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - bratislava lions 2:0

51e minuut.
Cemre is nu in balbezit. Cemre speelt de bal door. Amaninoğlu rent richting de bal. Amaninoğlu schiet op doel. Sabatelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Amaninoğlu stond buitenspel. Torriente neemt vlug de vrije trap. Daar is Hadersbeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş schiet op doel. Sajna bokst de bal weg.

60e minuut.
Rewaj passt de bal in één keer door. Mirabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirabal passt de bal zonder na te denken. Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány draait met de bal, schiet en ... Sabatelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Kazimieraitis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oprea rent richting de bal. Oprea probeert naar een medespeler te passen. Arienti rent richting de bal. Arienti draait met de bal, schiet en ... Sajna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Antognozzi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - bratislava lions 2:1

75e minuut.
Oprea passt de bal zonder na te denken. Kazimieraitis is nu in balbezit. Kazimieraitis geeft de bal voor. Antognozzi is nu in balbezit. Antognozzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Amaninoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Cemre bereikt de bal nog maar net als eerste. Torriente begaat een overtreding. Torriente krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Čukaričky Dechtice 56%, bratislava lions 44%.
CF Čukaričky Dechtice - bratislava lions 2:1