Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eintracht Trnava FCTC
hrrr na ně Tactiek 433
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.3 gemiddelde waardering 69.7
very good Schieten formidable
solid Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Naumov verovert de bal door een tackle van achteren. Xapecó begaat een overtreding. Naumov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skriba zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Niemitalo kopt de bal weg. Naumov is nu in balbezit. Naumov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FCTC 0:1

16e minuut.
Beting geeft de bal voor. Biksadský rent richting de bal. Biksadský passt de bal in één keer door. Hanzo rent richting de bal. Hanzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pane passt de bal met de wreef. Beting verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Niemitalo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Naumov springt en kopt de bal. Patalas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vasallo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Skriba bereikt de bal nog maar net als eerste. Klembár onderschept slim de pass. Klembár passt de bal in één keer door. Hanzo rent richting de bal. Hanzo draait met de bal, schiet en ... Castanheta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Girgaš probeert naar een medespeler te passen. Vasallo is nu in balbezit. Fritsch rent richting de bal. Vasallo onderschept slim de pass. Vasallo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Naumov onderschept slim de pass. Naumov passt de bal in één keer door. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo schiet op doel. Patalas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cioropina geeft de bal voor. Daar is Beting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zonderland met een sublieme pass. Skriba geeft een lange en hoge pass. Vasallo springt en kopt de bal. Patalas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Naumov is nu in balbezit. Naumov draait met de bal, schiet en ... Patalas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 53%, FCTC 47%.
Eintracht Trnava - FCTC 0:1

47e minuut.
Niemitalo heeft problemen om de bal te vangen. Niemitalo geeft een lange en hoge pass. Naumov rent richting de bal. Naumov haalt uit met een fantastische trap. Patalas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FCTC 0:2

49e minuut.
Cioropina geeft de bal voor. Vasallo kopt de bal weg. Naumov rent richting de bal. Naumov haalt uit met een fantastische trap. Patalas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FCTC 0:3

53e minuut.
Daar is Cioropina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanzo is nu in balbezit. Leskovský rent richting de bal. Hanzo is nu in balbezit. Hanzo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leskovský is nu in balbezit. Leskovský draait met de bal, schiet en ... Castanheta bokst de bal weg.

59e minuut.
Xapecó met een sublieme pass. Niemitalo rent richting de bal. Zonderland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zonderland krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Polewczak passt de bal zonder na te denken. Hanzo rent richting de bal. Met opzet legt Pane zijn tegenspeler op de grond. Hanzo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hanzo kan niet meer verder spelen. Ławecki komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Naumov met een sublieme pass. Niemitalo is nu in balbezit. Niemitalo passt de bal met de wreef. Vasallo rent richting de bal. Vasallo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Girgaš geeft een hoge lob. Daar is Naumov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fritsch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Naumov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pane wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Naumov onderschept slim de pass. Naumov passt de bal in één keer door. Vasallo is nu in balbezit. Vasallo draait met de bal, schiet en ... Patalas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FCTC 0:4

75e minuut.
Leskovský is nu in balbezit. Bello onderschept slim de pass. Bello passt de bal met de wreef. Ławecki rent richting de bal. Ławecki schiet op doel. Castanheta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Pane geeft een hoge lob. Naumov kopt de bal weg. Niemitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemitalo geeft een lange en hoge pass. Vasallo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FCTC 0:5

84e minuut.
Niemitalo kopt de bal weg. Beting is nu in balbezit. Naumov verovert de bal door een tackle van achteren. Naumov haalt uit met een fantastische trap. Patalas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FCTC 0:6

90e minuut.
Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo passt de bal met de wreef. Naumov rent richting de bal. Naumov draait met de bal, schiet en ... Patalas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FCTC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 53%, FCTC 47%.
Eintracht Trnava - FCTC 0:7