Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCTC Eintracht Trnava
433 Tactiek hrrr na ně
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
21 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
70.8 gemiddelde waardering 60
outstanding Schieten very good
excellent Passen solid
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Beting kopt de bal weg. Polewczak is nu in balbezit. Vasallo onderschept slim de pass. Vasallo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Eintracht Trnava 1:0

10e minuut.
Cioropina is nu in balbezit. Cioropina geeft een hoge lob. Niemitalo kopt de bal weg. Naumov is nu in balbezit. Naumov schiet op doel. Patalas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo haalt uit met een fantastische trap. Patalas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Eintracht Trnava 2:0

11e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Patalas niet meer kan verder spelen. Linharez komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Earl passt de bal in één keer door. Skriba rent richting de bal. Skriba passt de bal in één keer door. Naumov is nu in balbezit. Naumov draait met de bal, schiet en ... Linharez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Inworp. Skriba met de inworp. Niemitalo geeft de bal voor. Naumov krijgt zijn hoofd ertegen. Linharez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Eintracht Trnava 3:0

27e minuut.
Boyarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyarchuk probeert naar een medespeler te passen. Vasallo is nu in balbezit. Vasallo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cioropina passt de bal met de wreef. Boyarchuk rent richting de bal. Boyarchuk passt de bal in één keer door. Daar is Naumov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naumov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Skriba geeft een lange en hoge pass. Naumov kopt de bal weg. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov is nu in balbezit. Naumov haalt uit met een fantastische trap. Linharez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Biksadský rent richting de bal. Leskovský is nu in balbezit. Leskovský geeft een lange en hoge pass. Ławecki springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Zonderland passt de bal met de wreef. Hanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo verovert de bal door een tackle van achteren. Vasallo haalt uit met een fantastische trap. Linharez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Eintracht Trnava 4:0

44e minuut.
Inworp. Skriba met een snelle inworp. Niemitalo is nu in balbezit. Niemitalo geeft een hoge lob. Naumov springt en kopt de bal. Linharez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTC 44%, Eintracht Trnava 56%.
FCTC - Eintracht Trnava 4:0

47e minuut.
Klembár met een snelle inworp. Stănică is nu in balbezit. Ławecki is nu in balbezit. Ławecki haalt uit met een fantastische trap. Castanheta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Eintracht Trnava 4:1

48e minuut.
Pane speelt de bal door. Naumov rent richting de bal. Beting tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beting krijgt een gele kaart. Naumov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pane met een snel genomen vrije trap. Naumov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Eintracht Trnava 5:1

49e minuut.
Pane met een sublieme pass. Naumov heeft problemen om de bal te vangen. Leskovský rent richting de bal. Naumov verovert de bal door een tackle van achteren. Naumov draait met de bal, schiet en ... Linharez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Eintracht Trnava 6:1

60e minuut.
Leskovský is nu in balbezit. Leskovský passt de bal in één keer door. Skriba geeft de bal voor. Vasallo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Eintracht Trnava 7:1

67e minuut.
Niemitalo geeft een lange en hoge pass. Vasallo kopt de bal weg. Naumov rent richting de bal. Naumov draait met de bal, schiet en ... Linharez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Skriba verovert de bal door een tackle van achteren. Skriba passt de bal zonder na te denken. Niemitalo rent richting de bal. Niemitalo geeft een lange en hoge pass. Naumov springt en kopt de bal. Linharez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTC 43%, Eintracht Trnava 57%.
FCTC - Eintracht Trnava 7:1