Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Žilina Shark PlastovFC
nv Tactiek defend
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.9 gemiddelde waardering 56.1
zeer goed Schieten goed
solide Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Hrkač is nu in balbezit. Lepiš is nu in balbezit. Solomovici begaat een overtreding. Solomovici krijgt een gele kaart. Lepiš raakt geblesseerd tijdens het duel. Pérez de Mendiola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spisz maakt een snoekduik en kopt de bal. Kapala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Žilina Shark - PlastovFC 1:0

22e minuut.
Moya probeert naar een medespeler te passen. Hrkač rent richting de bal. Ponce legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hrkač raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lepiš legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Gadzhev met een sublieme pass. Brink bereikt de bal nog maar net als eerste. Brink passt de bal zonder na te denken. Trapattoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapattoni haalt uit met een fantastische trap. Kljajo bokst de bal weg.

27e minuut.
Gaspart onderschept slim de pass. Brink verovert de bal door een tackle van achteren. Brink probeert naar een medespeler te passen. Gadzhev is nu in balbezit. Gadzhev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Brink probeert naar een medespeler te passen. Gadzhev rent richting de bal. Gaspart legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gadzhev raakt geblesseerd tijdens het duel. Gadzhev neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Brink is nu in balbezit. Vnučák geeft een hoge lob. Brink bereikt de bal nog maar net als eerste. Brink schiet op doel. Kljajo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Žilina Shark - PlastovFC 1:1

44e minuut.
Solomovici speelt de bal door. Gadzhev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadzhev geeft een lange en hoge pass. Trapattoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapattoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Žilina Shark 57%, PlastovFC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Žilina Shark - PlastovFC 1:1

46e minuut.
Belotti geeft een hoge lob. Inworp. Moya met de inworp. Pérez de Mendiola is nu in balbezit. Pérez de Mendiola geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spisz heeft problemen om de bal te vangen. Spisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Žilina Shark - PlastovFC 2:1

47e minuut.
Tekinoğlu passt de bal in één keer door. Spisz rent richting de bal. Benko rent richting de bal. Lepiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepiš geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hrkač rent richting de bal. Hrkač haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Žilina Shark - PlastovFC 3:1

50e minuut.
Brink bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadzhev bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea onderschept slim de pass. Brink is nu in balbezit. Brink haalt uit met een fantastische trap. Kljajo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Garştea geeft een lange en hoge pass. Trapattoni kopt de bal weg. Gaspart is nu in balbezit. Brink onderschept slim de pass. Brink schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gadzhev speelt de bal door. Daar is Zulík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zulík probeert naar een medespeler te passen. Brink rent richting de bal. Brink draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Klungelig pakt Hviždoš de bal. Trapattoni geeft een lange en hoge pass. Brink rent richting de bal. Brink draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Žilina Shark - PlastovFC 3:2

83e minuut.
Solomovici met een sublieme pass. Benko bereikt de bal nog maar net als eerste. Benko speelt de bal door. Klungelig pakt Brink de bal. Brink haalt uit met een fantastische trap. Kljajo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hviždoš met een snelle inworp. Spisz is nu in balbezit. Spisz haalt uit met een fantastische trap. Kapala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Žilina Shark - PlastovFC 4:2

87e minuut.
Benko probeert naar een medespeler te passen. Trapattoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapattoni probeert naar een medespeler te passen. Brink is nu in balbezit. Brink draait met de bal, schiet en ... Kljajo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Žilina Shark 56%, PlastovFC 44%.
FK Žilina Shark - PlastovFC 4:2