Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK-JANKA CF Čukaričky Dechtice
SILVER Tactiek :-)
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 56.5
very good Schieten outstanding
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Hadersbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulchart verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hirsch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zafirov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - CF Čukaričky Dechtice 1:0

26e minuut.
Marczyk passt de bal zonder na te denken. Macoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Macoun passt de bal zonder na te denken. Zafirov rent richting de bal. Zafirov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gacki passt de bal in één keer door. Cemre is nu in balbezit. Cemre speelt de bal door. Gyurcsány is nu in balbezit. Gyurcsány draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gacki probeert de bal met de borst te controleren. Morabito bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Morabito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morabito geeft een hoge lob. Pulchart springt en kopt de bal. Sajna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Macoun is nu in balbezit. Macoun passt de bal met de wreef. Zafirov rent richting de bal. Zafirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - CF Čukaričky Dechtice 2:0

43e minuut.
Amaninoğlu kopt de bal weg. Daar is Spânu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurcsány is nu in balbezit. Gyurcsány haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - CF Čukaričky Dechtice 2:1

45e minuut.
Cemre passt de bal met de wreef. Mirabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirabal geeft de bal voor. Amaninoğlu rent richting de bal. Amaninoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK-JANKA - CF Čukaričky Dechtice 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 55%, CF Čukaričky Dechtice 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK-JANKA - CF Čukaričky Dechtice 2:2

60e minuut.
Gacki probeert naar een medespeler te passen. Cemre is nu in balbezit. Cemre speelt de bal door. Amaninoğlu rent richting de bal. Amaninoğlu schiet op doel. Wiankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Spânu heeft problemen om de bal te vangen. Gyurcsány rent richting de bal. Gyurcsány draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - CF Čukaričky Dechtice 2:3

62e minuut.
Cemre bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemre geeft een hoge lob. Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - CF Čukaričky Dechtice 2:4

64e minuut.
Cemre kopt de bal weg. Daar is Lemański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amaninoğlu is nu in balbezit. Amaninoğlu haalt uit met een fantastische trap. Wiankowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - CF Čukaričky Dechtice 2:5

66e minuut.
Inworp. Rákosi komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Morabito geeft een hoge lob. Klungelig pakt Takács de bal. Hadersbeck is nu in balbezit. Pulchart onderschept slim de pass. Pulchart draait met de bal, schiet en ... Sajna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Amaninoğlu rent richting de bal. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány is nu in balbezit. Gyurcsány draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - CF Čukaričky Dechtice 2:6

80e minuut.
Gacki met een sublieme pass. Cemre is nu in balbezit. Cemre speelt de bal door. Amaninoğlu rent richting de bal. Amaninoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Cemre probeert naar een medespeler te passen. Amaninoğlu is nu in balbezit. Amaninoğlu passt de bal in één keer door. Gyurcsány is nu in balbezit. Gyurcsány draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - CF Čukaričky Dechtice 2:7

87e minuut.
Jongh rent richting de bal. Jongh passt de bal met de wreef. Morabito met een sublieme pass. Rákosi rent richting de bal. Rákosi haalt uit met een fantastische trap. Sajna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pulchart bereikt de bal nog maar net als eerste. Takács legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pulchart is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pulchart neemt de penalty, wat een uithaal! Sajna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - CF Čukaričky Dechtice 3:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 52%, CF Čukaričky Dechtice 48%.
FK-JANKA - CF Čukaričky Dechtice 3:7