Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCTC FK Žilina Shark
541 Tactiek nv
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 45.7
wonderbaarlijk Schieten goed
uitmuntend Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


4e minuut.
Niemitalo rent richting de bal. Niemitalo met een sublieme pass. Daar is Naumov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naumov haalt uit met een fantastische trap. Kljajo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - FK Žilina Shark 1:0

5e minuut.
Naumov is nu in balbezit. Naumov geeft de bal voor. Niemitalo rent richting de bal. Niemitalo geeft de bal voor. Naumov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Skriba speelt de bal door. Niemitalo is nu in balbezit. Niemitalo geeft een lange en hoge pass. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov schiet op doel. Kljajo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Talpas bereikt de bal nog maar net als eerste. Komínek verovert de bal door een tackle van achteren. Komínek geeft een hoge lob. Naumov rent richting de bal. Naumov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Niemitalo zal de hoekschop nemen. Naumov maakt een snoekduik en kopt de bal. Kljajo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Skriba bereikt de bal nog maar net als eerste. Skriba geeft de bal voor. Naumov rent richting de bal. Naumov draait met de bal, schiet en ... Kljajo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - FK Žilina Shark 2:0

16e minuut.
Semančo rent richting de bal. Niemitalo verovert de bal door een tackle van achteren. Niemitalo speelt de bal door. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Skriba met een sublieme pass. Klungelig pakt Niemitalo de bal. Niemitalo passt de bal met de wreef. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov schiet op doel. Kljajo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Moya heeft problemen om de bal te vangen. Moya geeft een lange en hoge pass. Hanefel is nu in balbezit. Pelekanos onderschept slim de pass. Pelekanos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Skriba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Niemitalo de bal. Niemitalo geeft een hoge lob. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Somjak kopt de bal weg. Skriba speelt de bal door. Niemitalo rent richting de bal. Niemitalo geeft de bal voor. Naumov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lepiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Skriba onderschept slim de pass. Skriba speelt de bal door. Niemitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemitalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTC 32%, FK Žilina Shark 68%.
FCTC - FK Žilina Shark 2:0

47e minuut.
Somjak geeft een lange en hoge pass. Semančo heeft problemen om de bal te vangen. Niemitalo is nu in balbezit. Niemitalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - FK Žilina Shark 3:0

48e minuut.
Niemitalo passt de bal zonder na te denken. Skriba speelt de bal door. Niemitalo met een sublieme pass. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov draait met de bal, schiet en ... Kljajo bokst de bal weg.

52e minuut.
Pane geeft de bal voor. Vnučák is nu in balbezit. Naumov verovert de bal door een tackle van achteren. Naumov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - FK Žilina Shark 4:0

58e minuut.
Skriba heeft problemen om de bal te vangen. Skriba met een sublieme pass. Klungelig pakt Niemitalo de bal. Niemitalo geeft een lange en hoge pass. Naumov maakt een snoekduik en kopt de bal. Kljajo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Niemitalo rent richting de bal. Niemitalo geeft de bal voor. Vnučák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov schiet op doel. Kljajo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Pane is nu in balbezit. Pane passt de bal zonder na te denken. Niemitalo rent richting de bal. Niemitalo geeft de bal voor. Naumov krijgt zijn hoofd ertegen. Kljajo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garştea met een sublieme pass. Pane geeft een hoge lob. Vnučák verovert de bal door een tackle van achteren. Niemitalo geeft de bal voor. Naumov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pane passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Komínek de bal. Talpas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Talpas krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Niemitalo is nu in balbezit. Niemitalo geeft een lange en hoge pass. Naumov is nu in balbezit. Naumov haalt uit met een fantastische trap. Kljajo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - FK Žilina Shark 5:0

76e minuut.
Vybýral controleert de bal met de borst. Skriba is nu in balbezit. Skriba geeft een hoge lob. Niemitalo rent richting de bal. Niemitalo schiet op doel. Kljajo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Pane rent richting de bal. Pane passt de bal in één keer door. Skriba probeert naar een medespeler te passen. Naumov rent richting de bal. Naumov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - FK Žilina Shark 6:0

84e minuut.
Pane is nu in balbezit. Pane geeft een hoge lob. Naumov rent richting de bal. Naumov draait met de bal, schiet en ... Kljajo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - FK Žilina Shark 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTC 40%, FK Žilina Shark 60%.
FCTC - FK Žilina Shark 7:0