Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bratislava lions FK-JANKA
1 Tactiek SILVER
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
54.1 gemiddelde waardering 58.1
solid Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen very good


26e minuut.
Morabito rent richting de bal. Lapa onderschept slim de pass. Macoun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macoun krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Morabito passt de bal met de wreef. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mirallas. Mirallas krijgt een gele kaart. Oprea raakt geblesseerd tijdens het duel. Kazimieraitis met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş schiet op doel. Wiankowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bratislava lions - FK-JANKA 1:0

33e minuut.
Arienti kan de bal niet met de borst controleren. Arienti passt de bal met de wreef. Ionaş rent richting de bal. Ionaş draait met de bal, schiet en ... Wiankowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bratislava lions - FK-JANKA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bratislava lions 36%, FK-JANKA 64%.
bratislava lions - FK-JANKA 2:0

47e minuut.
Oprea is nu in balbezit. Oprea geeft een hoge lob. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş draait met de bal, schiet en ... Wiankowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bratislava lions - FK-JANKA 3:0

49e minuut.
Plainakis is nu in balbezit. Plainakis speelt de bal door. Kazimieraitis heeft problemen om de bal te vangen. Kazimieraitis geeft de bal voor. Ionaş is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
bratislava lions - FK-JANKA 4:0

53e minuut.
Lemański kopt de bal weg. Jongh heeft problemen om de bal te vangen. Arienti rent richting de bal. Arienti haalt uit met een fantastische trap. Wiankowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bratislava lions - FK-JANKA 5:0

55e minuut.
Arienti rent richting de bal. Arienti geeft de bal voor. Spânu controleert de bal met de borst. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bratislava lions - FK-JANKA 6:0

56e minuut.
Oprea rent richting de bal. Oprea probeert naar een medespeler te passen. Araos onderschept slim de pass. Daar is Arienti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arienti draait met de bal, schiet en ... Wiankowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Torriente probeert de bal aan de voet te houden. Zafirov is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Očistil ... Strafschop! Zafirov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Macoun legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
bratislava lions - FK-JANKA 6:1

64e minuut.
Inworp. Morabito met de inworp. Macoun is nu in balbezit. Macoun geeft een lange en hoge pass. Pulchart springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Hirsch is nu in balbezit. Hirsch passt de bal met de wreef. Pulchart heeft problemen om de bal te vangen. Pulchart geeft de bal voor. Zafirov springt en kopt de bal. Sabatelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lapa is nu in balbezit. Lapa geeft een lange en hoge pass. Oprea is nu in balbezit. Oprea geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hirsch rent richting de bal. Hirsch passt de bal in één keer door. Macoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Macoun geeft een lange en hoge pass. Zafirov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sabatelli bokst de bal weg.

79e minuut.
Morabito controleert de bal met de borst. Morabito met een sublieme pass. Araos heeft problemen om de bal te vangen. Arienti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arienti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Oprea speelt de bal door. Hirsch rent richting de bal. Hirsch speelt de bal door. Pulchart rent richting de bal. Pulchart draait met de bal, schiet en ... Sabatelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Daar is Zafirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morabito geeft een hoge lob. Pulchart is nu in balbezit. Pulchart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bratislava lions - FK-JANKA 6:2

89e minuut.
Lemański geeft de bal voor. Zafirov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Torriente neemt vlug de vrije trap. Arienti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arienti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Spânu geeft een hoge lob. Hirsch kopt de bal weg. Pulchart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulchart geeft een hoge lob. Zafirov krijgt zijn hoofd ertegen. Sabatelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bratislava lions 41%, FK-JANKA 59%.
bratislava lions - FK-JANKA 6:2