Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK-JANKA bratislava lions
SILVER Tactiek 1
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 57.8
very good Schieten solid
solid Passen very good
good Verdedigen good


9e minuut.
Oprea is nu in balbezit. Oprea geeft een hoge lob. Antognozzi kopt de bal weg. Michałowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gostyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchowiec is nu in balbezit. Buchowiec met een sublieme pass. Zafirov is nu in balbezit. Zafirov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Lemański bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałowski verovert de bal door een tackle van achteren. Michałowski passt de bal in één keer door. Arienti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arienti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Michałowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański rent richting de bal. Michałowski begaat een overtreding. Michałowski krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Arienti passt de bal zonder na te denken. Oprea is nu in balbezit. Oprea passt de bal in één keer door. Arienti is nu in balbezit. Arienti schiet op doel. Wiankowski bokst de bal weg.

33e minuut.
Hirsch rent richting de bal. Hirsch passt de bal zonder na te denken. Badík probeert naar een medespeler te passen. Arienti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arienti haalt uit met een fantastische trap. Wiankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Inworp. Antognozzi met een snelle inworp. Arienti geeft een lange en hoge pass. Oprea is nu in balbezit. Oprea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 72%, bratislava lions 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK-JANKA - bratislava lions 0:0

47e minuut.
Araos geeft een hoge lob. Pulchart kopt de bal weg. Klungelig pakt Očistil de bal. Zafirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafirov draait met de bal, schiet en ... Sabatelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zafirov rent richting de bal. Zafirov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Sabatelli met een harde bal richting middenveld. Buchowiec kopt de bal weg. Očistil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulchart onderschept slim de pass. Pulchart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Dratwiński geeft een hoge lob. Michałowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mirallas. Mirallas krijgt een gele kaart. Michałowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Mirallas speelt de bal door. De afstand naar het doel is niet zo groot. Arienti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Buchowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchowiec passt de bal met de wreef. Morabito speelt de bal door. Klungelig pakt Zafirov de bal. Zafirov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Antognozzi is nu in balbezit. Antognozzi geeft een hoge lob. Arienti is nu in balbezit. Arienti draait met de bal, schiet en ... Wiankowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - bratislava lions 0:1

59e minuut.
Hirsch speelt de bal door. Pulchart bereikt de bal nog maar net als eerste. Prljača begaat een overtreding. Prljača krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Gostyński passt de bal zonder na te denken. Morabito met een sublieme pass. Pulchart rent richting de bal. Pulchart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Očistil is nu in balbezit. Badík is nu in balbezit. Badík passt de bal zonder na te denken. Arienti rent richting de bal. Arienti draait met de bal, schiet en ... Wiankowski bokst de bal weg.

67e minuut.
Sabatelli trapt de bal weg. Prljača rent richting de bal. Prljača geeft een lange en hoge pass. Arienti is nu in balbezit. Arienti schiet op doel. Wiankowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Michałowski rent richting de bal. Michałowski haalt uit met een fantastische trap. Wiankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Buitenspel voor Pulchart. Goede buitenspelval van de verdediging. Rákosi komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Badík passt de bal met de wreef. Antognozzi is nu in balbezit. Antognozzi met een sublieme pass. Michałowski is nu in balbezit. Michałowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 69%, bratislava lions 31%.
FK-JANKA - bratislava lions 0:1