Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Čukaričky Dechtice FC Red Bull Zilina
:-) Tactiek Chimera
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
5 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
56.6 gemiddelde waardering 52.3
excellent Schieten very good
solid Passen adequate
solid Verdedigen excellent


8e minuut.
Tyma rent richting de bal. Amaninoğlu onderschept slim de pass. Amaninoğlu passt de bal met de wreef. Mirabal heeft problemen om de bal te vangen. Mirabal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Wiśniewski is nu in balbezit. Hadersbeck is nu in balbezit. Hadersbeck geeft de bal voor. Skoraszewski rent richting de bal. Skoraszewski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Daar is Sitár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gacki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Momuntjuk de bal. Gyurcsány rent richting de bal. Gyurcsány schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Janotta passt de bal met de wreef. Gacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacki passt de bal in één keer door. Amaninoğlu is nu in balbezit. Amaninoğlu draait met de bal, schiet en ... Bacer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - FC Red Bull Zilina 1:0

35e minuut.
Wiśniewski passt de bal zonder na te denken. Skoraszewski is nu in balbezit. Skoraszewski passt de bal met de wreef. Wiśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Wiśniewski draait met de bal, schiet en ... Sajna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skoraszewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Káposzta de bal. Káposzta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Čukaričky Dechtice 35%, FC Red Bull Zilina 65%.
CF Čukaričky Dechtice - FC Red Bull Zilina 1:0

61e minuut.
Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Takács legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dobrinescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dobrinescu neemt zijn aanloop. Sajna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Čukaričky Dechtice - FC Red Bull Zilina 1:1

63e minuut.
Sajna speelt de bal door. Klungelig pakt Caocci de bal. Gacki speelt de bal door. Cemre rent richting de bal. Cemre geeft een hoge lob. Bacer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Wiśniewski is nu in balbezit. Káposzta bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadersbeck is nu in balbezit. Káposzta verovert de bal door een tackle van achteren. Káposzta haalt uit met een fantastische trap. Sajna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Čukaričky Dechtice 46%, FC Red Bull Zilina 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Čukaričky Dechtice - FC Red Bull Zilina 1:1