Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Čukaričky Dechtice FCTC
:-) Tactiek 541
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
58 gemiddelde waardering 61.3
outstanding Schieten formidable
solid Passen formidable
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Pane heeft problemen om de bal te vangen. Pane passt de bal zonder na te denken. Niemitalo heeft problemen om de bal te vangen. Niemitalo geeft de bal voor. Naumov krijgt zijn hoofd ertegen. Sajna bokst de bal weg.

11e minuut.
Cemre geeft een lange en hoge pass. Hanefel kopt de bal weg. Klungelig pakt Danihelka de bal. Amaninoğlu rent richting de bal. Amaninoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Inworp. Komínek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pane geeft een lange en hoge pass. Naumov springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Kirschner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cemre rent richting de bal. Cemre passt de bal met de wreef. Amaninoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaninoğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Castanheta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mirabal kopt de bal weg. Gyurcsány rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Hanefel ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hanefel naar de kleedkamers voor een vroege douche. Gyurcsány raakt geblesseerd tijdens het duel. Amaninoğlu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Castanheta bokst de bal weg. Gacki met een sublieme pass. Amaninoğlu rent richting de bal. Amaninoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - FCTC 1:0

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cemre met de inworp. Komínek is nu in balbezit. Amaninoğlu onderschept slim de pass. Amaninoğlu draait met de bal, schiet en ... Castanheta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Gacki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cemre de bal. Cemre geeft een lange en hoge pass. Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pane rent richting de bal. Marczyk rent richting de bal. Pane verovert de bal door een tackle van achteren. Pane geeft de bal voor. Naumov springt en kopt de bal. Sajna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Niemitalo passt de bal met de wreef. Kułaga is nu in balbezit. Naumov onderschept slim de pass. Naumov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Čukaričky Dechtice - FCTC 1:1

43e minuut.
Pane bereikt de bal nog maar net als eerste. Pane passt de bal met de wreef. Niemitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemitalo geeft een hoge lob. Naumov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Čukaričky Dechtice 43%, FCTC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Čukaričky Dechtice - FCTC 1:1

55e minuut.
Skriba bereikt de bal nog maar net als eerste. Skriba passt de bal met de wreef. Niemitalo rent richting de bal. Niemitalo geeft de bal voor. Naumov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - FCTC 1:2

57e minuut.
Takács neemt vlug de vrije trap. Cemre probeert de bal met de borst te controleren. Cemre probeert naar een medespeler te passen. Amaninoğlu is nu in balbezit. Amaninoğlu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Somjak geeft een hoge lob. Niemitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemitalo geeft de bal voor. Naumov is nu in balbezit. Naumov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - FCTC 1:3

61e minuut.
Rewaj probeert naar een medespeler te passen. Cemre is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kirschner. Cemre raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

63e minuut.
Castanheta met een sublieme pass. Mirabal controleert de bal met de borst. Mirabal speelt de bal door. Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány draait met de bal, schiet en ... Castanheta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mirabal is nu in balbezit. Mirabal passt de bal met de wreef. Gyurcsány rent richting de bal. Gyurcsány haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - FCTC 2:3

70e minuut.
Komínek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pane rent richting de bal. Gacki begaat een overtreding. Pane raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pane kan niet meer verder spelen. Pruul komt het veld opgelopen. Komínek met een snel genomen vrije trap. Niemitalo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mirabal kopt de bal weg. Gacki speelt de bal door. Cemre rent richting de bal. Cemre geeft een lange en hoge pass. Amaninoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Castanheta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Marczyk met een sublieme pass. Pruul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruul passt de bal met de wreef. Naumov is nu in balbezit. Naumov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Pruul geeft de bal voor. Daar is Takács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naumov rent richting de bal. Naumov haalt uit met een fantastische trap. Sajna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - FCTC 2:4

84e minuut.
Somjak probeert naar een medespeler te passen. Bello met een sublieme pass. Niemitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemitalo geeft een lange en hoge pass. Naumov maakt een snoekduik en kopt de bal. Sajna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Niemitalo rent richting de bal. Hadersbeck verovert de bal door een tackle van achteren. Skriba begaat een overtreding. Skriba krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Čukaričky Dechtice 47%, FCTC 53%.
CF Čukaričky Dechtice - FCTC 2:4