Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCTC CF Čukaričky Dechtice
433 Tactiek :-)
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
70.5 gemiddelde waardering 56.3
formidable Schieten very good
formidable Passen solid
formidable Verdedigen solid


19e minuut.
Mirabal probeert naar een medespeler te passen. Pane rent richting de bal. Pane passt de bal met de wreef. Skriba geeft de bal voor. Naumov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Skriba is nu in balbezit. Skriba geeft de bal voor. Naumov kopt de bal weg. Vasallo heeft problemen om de bal te vangen. Vasallo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Marczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasallo is nu in balbezit. Kułaga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kułaga krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Gacki speelt de bal door. Pane geeft een lange en hoge pass. Rewaj probeert de bal aan de voet te houden. Vasallo rent richting de bal. Vasallo draait met de bal, schiet en ... Sajna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Naumov rent richting de bal. Rewaj rent richting de bal. Naumov begaat een overtreding. Naumov krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Skriba onderschept slim de pass. Skriba passt de bal zonder na te denken. Naumov rent richting de bal. Naumov draait met de bal, schiet en ... Sajna probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Marczyk geeft een hoge lob. Niemitalo kopt de bal weg. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov draait met de bal, schiet en ... Sajna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Skriba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skriba passt de bal zonder na te denken. Niemitalo is nu in balbezit. Niemitalo geeft een hoge lob. Vasallo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - CF Čukaričky Dechtice 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTC 40%, CF Čukaričky Dechtice 60%.
FCTC - CF Čukaričky Dechtice 1:0

47e minuut.
Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Danihelka verovert de bal door een tackle van achteren. Danihelka geeft de bal voor. Niemitalo geeft de bal voor. Vasallo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Rewaj is nu in balbezit. Niemitalo verovert de bal door een tackle van achteren. Niemitalo passt de bal in één keer door. Naumov rent richting de bal. Naumov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - CF Čukaričky Dechtice 2:0

51e minuut.
Naumov passt de bal met de wreef. Niemitalo is nu in balbezit. Niemitalo geeft een hoge lob. Vasallo rent richting de bal. Vasallo schiet op doel. Sajna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Cemre rent richting de bal. Gacki geeft de bal voor. Mirabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirabal geeft een hoge lob. Amaninoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Girgaš kopt de bal weg. Pane heeft problemen om de bal te vangen. Pane passt de bal zonder na te denken. Niemitalo geeft een hoge lob. Vasallo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Niemitalo rent richting de bal. Niemitalo probeert naar een medespeler te passen. Naumov is nu in balbezit. Naumov haalt uit met een fantastische trap. Sajna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - CF Čukaričky Dechtice 3:0

68e minuut.
Pane probeert naar een medespeler te passen. Niemitalo heeft problemen om de bal te vangen. Niemitalo geeft een hoge lob. Naumov krijgt zijn hoofd ertegen. Sajna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - CF Čukaričky Dechtice 4:0

69e minuut.
Girgaš met een sublieme pass. Vasallo rent richting de bal. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov schiet op doel. Sajna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - CF Čukaričky Dechtice 5:0

70e minuut.
Marczyk rent richting de bal. Marczyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Takács de bal. Naumov verovert de bal door een tackle van achteren. Naumov schiet op doel. Sajna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Vasallo de bal. Vasallo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - CF Čukaričky Dechtice 6:0

72e minuut.
Naumov speelt de bal door. Daar is Niemitalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemitalo speelt de bal door. Naumov is nu in balbezit. Naumov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Skriba speelt de bal door. Niemitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemitalo geeft een hoge lob. Vasallo is nu in balbezit. Vasallo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTC 43%, CF Čukaričky Dechtice 57%.
FCTC - CF Čukaričky Dechtice 6:0