Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PlastovFC bratislava lions
defend Tactiek 1
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.1 gemiddelde waardering 59.7
very good Schieten solid
solid Passen very good
outstanding Verdedigen solid


9e minuut.
García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Antognozzi onderschept slim de pass. Antognozzi probeert naar een medespeler te passen. Arienti rent richting de bal. Arienti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Inworp. Antognozzi met de inworp. Arienti rent richting de bal. Arienti geeft de bal voor. Ionaş maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PlastovFC - bratislava lions 0:1

12e minuut.
Brink met een sublieme pass. Bröcker rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ionaş. Ionaş krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Trapattoni probeert naar een medespeler te passen. Zulík rent richting de bal. Zulík passt de bal in één keer door. Brink is nu in balbezit. Brink haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Brink is nu in balbezit. Brink met een sublieme pass. Očistil bereikt de bal nog maar net als eerste. Bröcker onderschept slim de pass. Bröcker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Zulík passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gadzhev de bal. Gadzhev probeert naar een medespeler te passen. Bröcker rent richting de bal. Bröcker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PlastovFC - bratislava lions 1:1

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gadzhev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zulík probeert naar een medespeler te passen. Brink bereikt de bal nog maar net als eerste. Brink haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Belotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea passt de bal zonder na te denken. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gadzhev rent richting de bal. Gadzhev probeert naar een medespeler te passen. Brink bereikt de bal nog maar net als eerste. Brink schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PlastovFC - bratislava lions 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PlastovFC 45%, bratislava lions 55%.
PlastovFC - bratislava lions 2:1

47e minuut.
Oprea is nu in balbezit. Oprea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt García Villar de bal. Ionaş rent richting de bal. Ionaş draait met de bal, schiet en ... Kapala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PlastovFC - bratislava lions 2:2

51e minuut.
Belotti met een sublieme pass. Gadzhev met een sublieme pass. Solomovici geeft de bal voor. Brink is nu in balbezit. Brink geeft een lange en hoge pass. Sabatelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Zulík passt de bal zonder na te denken. Trapattoni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prljača. Trapattoni moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Trapattoni kan niet meer verder spelen. Benko komt het veld opgelopen. Solomovici met een snel genomen vrije trap. Bröcker maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Benko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zulík rent richting de bal. Zulík geeft de bal voor. Brink maakt een snoekduik en kopt de bal. Sabatelli bokst de bal weg.

74e minuut.
Belotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gadzhev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimieraitis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gadzhev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

81e minuut.
Belotti met de inworp. Kazimieraitis speelt de bal door. Oprea rent richting de bal. Oprea geeft een lange en hoge pass. Ionaş maakt een snoekduik en kopt de bal. Kapala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Zulík probeert naar een medespeler te passen. Kazimieraitis is nu in balbezit. Kazimieraitis passt de bal zonder na te denken. Arienti rent richting de bal. Arienti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Zulík passt de bal met de wreef. Benko bereikt de bal nog maar net als eerste. Benko passt de bal in één keer door. Bröcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bröcker schiet op doel. Sabatelli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PlastovFC 65%, bratislava lions 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PlastovFC - bratislava lions 2:2