Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Red Bull Zilina FK Žilina Shark
Chimera Tactiek nv
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
51.7 gemiddelde waardering 56
very good Schieten excellent
good Passen solid
formidable Verdedigen solid


14e minuut.
Momuntjuk probeert naar een medespeler te passen. Hviždoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Hviždoš geeft de bal voor. Hrkač springt en kopt de bal. Bacer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FK Žilina Shark 0:1

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hviždoš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lepiš geeft de bal voor. Hrkač rent richting de bal. Hrkač draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya geeft de bal voor. Hrkač rent richting de bal. Hrkač draait met de bal, schiet en ... Bacer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Pérez de Mendiola de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skoraszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Káposzta rent richting de bal. Káposzta schiet op doel. Kljajo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Hviždoš passt de bal met de wreef. Spisz is nu in balbezit. Lepiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrkač bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrkač schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Otrada probeert naar een medespeler te passen. Sitár is nu in balbezit. Sitár met een sublieme pass. Káposzta bereikt de bal nog maar net als eerste. Káposzta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Zilina 58%, FK Žilina Shark 42%.
FC Red Bull Zilina - FK Žilina Shark 0:1

50e minuut.
Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya speelt de bal door. Caocci verovert de bal door een tackle van achteren. Hrkač bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrkač schiet op doel. Bacer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Vukoje geeft een lange en hoge pass. Sitár is nu in balbezit. Sitár probeert naar een medespeler te passen. Káposzta bereikt de bal nog maar net als eerste. Káposzta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gaspart geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skoraszewski met de inworp. Káposzta bereikt de bal nog maar net als eerste. Káposzta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Dassler de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skoraszewski zal de hoekschop nemen. Dobrinescu krijgt zijn hoofd ertegen. Kljajo bokst de bal weg.

71e minuut.
Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya geeft een lange en hoge pass. Hrkač is nu in balbezit. Hrkač haalt uit met een fantastische trap. Bacer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FK Žilina Shark 0:2

77e minuut.
Skoraszewski passt de bal zonder na te denken. Káposzta bereikt de bal nog maar net als eerste. Káposzta passt de bal zonder na te denken. Otrada rent richting de bal. Otrada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Oprişan kopt de bal weg. Pérez de Mendiola is nu in balbezit. Pérez de Mendiola geeft de bal voor. Spisz is nu in balbezit. Spisz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Momuntjuk geeft een lange en hoge pass. Sitár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitár geeft een hoge lob. Otrada is nu in balbezit. Otrada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Zilina 48%, FK Žilina Shark 52%.
FC Red Bull Zilina - FK Žilina Shark 0:2