Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Žilina Shark FC Red Bull Zilina
nv Tactiek Chimera
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
55.4 gemiddelde waardering 53.3
excellent Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Garştea kopt de bal weg. Wiśniewski rent richting de bal. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Lepiš speelt de bal door. Szemelyácz met een sublieme pass. Skoraszewski speelt de bal door. Wiśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Skoraszewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wiśniewski de bal. Pérez de Mendiola onderschept slim de pass. Pérez de Mendiola geeft een lange en hoge pass. Spisz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pérez de Mendiola met een sublieme pass. Hviždoš is nu in balbezit. Hviždoš met een sublieme pass. Spisz rent richting de bal. Spisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Žilina Shark - FC Red Bull Zilina 1:0

34e minuut.
Momuntjuk geeft de bal voor. Sitár kopt de bal weg. Oprişan rent richting de bal. Dobrinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Žilina Shark 61%, FC Red Bull Zilina 39%.
FK Žilina Shark - FC Red Bull Zilina 1:0

46e minuut.
Kljajo trapt de bal weg. Skoraszewski kopt de bal weg. Lepiš speelt de bal door. Hrkač is nu in balbezit. Hrkač draait met de bal, schiet en ... Bacer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Pelekanos met een sublieme pass. Hrkač probeert de bal aan de voet te houden. Tyma geeft een lange en hoge pass. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap. Kljajo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wiśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Žilina Shark - FC Red Bull Zilina 1:1

54e minuut.
Spisz is nu in balbezit. Vukoje begaat een overtreding. Spisz raakt geblesseerd tijdens het duel. Pérez de Mendiola met een snel genomen vrije trap. Spisz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hviždoš heeft problemen om de bal te vangen. Skoraszewski rent richting de bal. Skoraszewski geeft een hoge lob. Sitár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitár geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Oprişan is nu in balbezit. Oprişan geeft een lange en hoge pass. Hrkač rent richting de bal. Hrkač draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Žilina Shark - FC Red Bull Zilina 2:1

71e minuut.
Pérez de Mendiola met een sublieme pass. Spisz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tyma. Spisz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pérez de Mendiola wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gaspart verovert de bal door een tackle van achteren. Gaspart geeft een lange en hoge pass. Spisz is nu in balbezit. Spisz haalt uit met een fantastische trap. Bacer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Momuntjuk geeft de bal voor. Lepiš is nu in balbezit. Lepiš passt de bal in één keer door. Spisz is nu in balbezit. Spisz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pelekanos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez de Mendiola schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pérez de Mendiola krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Dobrinescu passt de bal zonder na te denken. Oprişan speelt de bal door. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu onderschept slim de pass. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vukoje met de inworp. Skoraszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoraszewski geeft de bal voor. Wiśniewski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Žilina Shark 60%, FC Red Bull Zilina 40%.
FK Žilina Shark - FC Red Bull Zilina 2:1