Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PlastovFC CF Čukaričky Dechtice
defend Tactiek :-)
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.6 gemiddelde waardering 57.4
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Brink bereikt de bal nog maar net als eerste. Benko is nu in balbezit. Benko passt de bal zonder na te denken. Bröcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bröcker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PlastovFC - CF Čukaričky Dechtice 1:0

8e minuut.
Zulík passt de bal in één keer door. Brink met een sublieme pass. Bröcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bröcker schiet op doel. Sajna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PlastovFC - CF Čukaričky Dechtice 2:0

10e minuut.
Zulík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solomovici rent richting de bal. Solomovici geeft een lange en hoge pass. Bröcker maakt een snoekduik en kopt de bal. Sajna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cemre controleert de bal met de borst. Cemre geeft een hoge lob. Trapattoni probeert naar een medespeler te passen. Bröcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bröcker schiet op doel. Sajna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Solomovici geeft de bal voor. Rewaj kopt de bal weg. Tekinoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Gyurcsány rent richting de bal. Gyurcsány draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mirabal geeft een lange en hoge pass. Amaninoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Tekinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány onderschept slim de pass. Gyurcsány draait met de bal, schiet en ... Kapala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Mirabal probeert naar een medespeler te passen. Gacki probeert naar een medespeler te passen. Cemre is nu in balbezit. Cemre geeft een hoge lob. Gyurcsány krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PlastovFC 48%, CF Čukaričky Dechtice 52%.
PlastovFC - CF Čukaričky Dechtice 2:0

53e minuut.
Trapattoni verovert de bal door een tackle van achteren. Trapattoni geeft een hoge lob. Bröcker rent richting de bal. Bröcker haalt uit met een fantastische trap. Sajna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Belotti speelt de bal door. Solomovici heeft problemen om de bal te vangen. Solomovici met een sublieme pass. Zulík is nu in balbezit. Zulík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bröcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bröcker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PlastovFC - CF Čukaričky Dechtice 3:0

66e minuut.
Bröcker onderschept slim de pass. Mirabal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bröcker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brink neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
PlastovFC - CF Čukaričky Dechtice 4:0

68e minuut.
Solomovici rent richting de bal. Solomovici geeft de bal voor. Daar is Takács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bröcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bröcker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tekinoğlu geeft de bal voor. Brink rent richting de bal. Brink passt de bal in één keer door. Daar is Bröcker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bröcker schiet op doel. Sajna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Gacki speelt de bal door. Cemre is nu in balbezit. Cemre geeft een hoge lob. Amaninoğlu springt en kopt de bal. Kapala probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PlastovFC - CF Čukaričky Dechtice 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PlastovFC 50%, CF Čukaričky Dechtice 50%.
PlastovFC - CF Čukaričky Dechtice 4:1