Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCTC bratislava lions
433 Tactiek 1
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
57.8 gemiddelde waardering 59.3
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Hanefel verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea rent richting de bal. Oprea passt de bal met de wreef. Arienti rent richting de bal. Arienti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Castanheta met een sublieme pass. Skriba is nu in balbezit. Met opzet legt Badík zijn tegenspeler op de grond. Skriba wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Skriba kan niet meer verder spelen. Šulej komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Niemitalo verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Niemitalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemitalo geeft de bal voor. Vasallo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - bratislava lions 1:0

11e minuut.
Sabatelli probeert naar een medespeler te passen. Dratwiński kopt de bal weg. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oprea zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Oprea passt de bal zonder na te denken. Badík rent richting de bal. Badík passt de bal in één keer door. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea geeft de bal voor. Castanheta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Komínek heeft problemen om de bal te vangen. Pruul rent richting de bal. Pruul geeft een hoge lob. Vasallo is nu in balbezit. Vasallo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Hanefel verovert de bal door een tackle van achteren. Hanefel geeft de bal voor. Komínek kopt de bal weg. Vasallo rent richting de bal. Vasallo haalt uit met een fantastische trap. Sabatelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Šulej raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boyarchuk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTC 56%, bratislava lions 44%.
FCTC - bratislava lions 1:0

46e minuut.
Boyarchuk speelt de bal door. Danihelka heeft problemen om de bal te vangen. Danihelka speelt de bal door. Arienti rent richting de bal. Arienti draait met de bal, schiet en ... Castanheta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCTC - bratislava lions 1:1

48e minuut.
Hanefel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanefel passt de bal met de wreef. Cioropina geeft een lange en hoge pass. Niemitalo is nu in balbezit. Niemitalo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Vasallo is nu in balbezit. Vasallo probeert naar een medespeler te passen. Niemitalo is nu in balbezit. Niemitalo geeft een hoge lob. Komínek maakt een snoekduik en kopt de bal. Sabatelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Pruul is nu in balbezit. Pruul speelt de bal door. Vasallo is nu in balbezit. Vasallo draait met de bal, schiet en ... Sabatelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - bratislava lions 2:1

57e minuut.
Oprea is nu in balbezit. Oprea probeert naar een medespeler te passen. Arienti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arienti draait met de bal, schiet en ... Castanheta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCTC - bratislava lions 2:2

61e minuut.
Boyarchuk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Očistil de bal onder controle te krijgen. Vasallo is nu in balbezit. Vasallo draait met de bal, schiet en ... Sabatelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - bratislava lions 3:2

70e minuut.
Pruul onderschept slim de pass. Somjak rent richting de bal. Pruul probeert naar een medespeler te passen. Komínek is nu in balbezit. Komínek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Kazimieraitis passt de bal in één keer door. Pruul rent richting de bal. Pruul passt de bal in één keer door. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo schiet op doel. Sabatelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Niemitalo rent richting de bal. Niemitalo passt de bal met de wreef. Vasallo heeft problemen om de bal te vangen. Vasallo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTC 46%, bratislava lions 54%.
FCTC - bratislava lions 3:2