Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Žilina Shark FK-JANKA
nv Tactiek SILVER
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
57.4 gemiddelde waardering 56.6
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz passt de bal in één keer door. Hrkač is nu in balbezit. Hrkač haalt uit met een fantastische trap. Wiankowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Žilina Shark - FK-JANKA 1:0

8e minuut.
Hirsch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lepiš. Hirsch raakt geblesseerd tijdens het duel. Jongh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pulchart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulchart haalt uit met een fantastische trap. Kljajo bokst de bal weg. Oprişan heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lemański geeft een hoge lob. Kokotek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jongh de bal onder controle te krijgen. Spisz rent richting de bal. Spisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hrkač met een sublieme pass. Moya is nu in balbezit. Moya passt de bal met de wreef. Spisz is nu in balbezit. Spisz haalt uit met een fantastische trap. Wiankowski bokst de bal weg.

16e minuut.
Pulchart rent richting de bal. Pulchart passt de bal in één keer door. Zafirov is nu in balbezit. Zafirov haalt uit met een fantastische trap. Kljajo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Hirsch rent richting de bal. Met opzet legt Hviždoš zijn tegenspeler op de grond. Hirsch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jongh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oprişan kopt de bal weg. Daar is Pulchart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulchart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gaspart met een sublieme pass. Hirsch geeft een hoge lob. Klungelig pakt Garştea de bal. Zafirov rent richting de bal. Zafirov draait met de bal, schiet en ... Kljajo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Hviždoš met een sublieme pass. Lepiš rent richting de bal. Lepiš passt de bal in één keer door. Hrkač is nu in balbezit. Hrkač draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lemański neemt vlug de vrije trap. Zafirov kopt de bal weg. Gaspart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulchart onderschept slim de pass. Pulchart draait met de bal, schiet en ... Kljajo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Hviždoš passt de bal zonder na te denken. Lepiš is nu in balbezit. Lepiš passt de bal zonder na te denken. Hrkač is nu in balbezit. Hrkač haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hrkač rent richting de bal. Hrkač schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Žilina Shark - FK-JANKA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Žilina Shark 45%, FK-JANKA 55%.
FK Žilina Shark - FK-JANKA 2:0

48e minuut.
Hirsch kan de bal niet met de borst controleren. Kokotek geeft de bal voor. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrkač is nu in balbezit. Hrkač draait met de bal, schiet en ... Wiankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Žilina Shark - FK-JANKA 3:0

53e minuut.
Pulchart rent richting de bal. Gaspart begaat een overtreding. Pulchart raakt geblesseerd tijdens het duel. Uldahl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zafirov springt en kopt de bal. Kljajo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Kokotek heeft problemen om de bal te vangen. Uldahl rent richting de bal. Uldahl probeert naar een medespeler te passen. Zafirov rent richting de bal. Zafirov haalt uit met een fantastische trap. Kljajo bokst de bal weg.

58e minuut.
Kokotek speelt de bal door. Hviždoš met een sublieme pass. Spisz is nu in balbezit. Hrkač bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrkač schiet op doel. Wiankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Lepiš speelt de bal door. Spisz is nu in balbezit. Spisz passt de bal met de wreef. Hrkač is nu in balbezit. Hrkač haalt uit met een fantastische trap. Wiankowski bokst de bal weg.

68e minuut.
Klungelig pakt Lepiš de bal. Uldahl is nu in balbezit. Uldahl passt de bal in één keer door. Pulchart rent richting de bal. Pulchart schiet op doel. Kljajo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Kokotek geeft de bal voor. Hviždoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Hviždoš geeft de bal voor. Spisz rent richting de bal. Spisz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

81e minuut.
Daar is Spânu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spisz is nu in balbezit. Spânu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spânu krijgt een gele kaart. Spisz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lepiš legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Žilina Shark 44%, FK-JANKA 56%.
FK Žilina Shark - FK-JANKA 3:0